Γνώρισε καλύτερα την Τζένη Μελιτά από το “ΦΜ: Live”!

Είναι ένα χαρισματικό,όμορφο,νέο κορίτσι.Είναι ένα κορίτσι με απίστευτη ευγένεια και με απίστευτο χιούμορ,που με τον αυθορμητισμό του και το μπρίο του ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις.Ο λόγος για την Τζένη Μελιτά την οποία βλέπουμε κάθε απόγευμα στο “ΦΜ: Live”.Στην εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας, που μέσα στην απέραντη τηλεοπτική μιζέρια της απογευματινής ζώνης,μοιάζει με όαση!
-Λοιπόν, αν και σε βλέπουμε κάθε μέρα, οι περισσότεροι από τους τηλεθεατές δεν γνωρίζουν τίποτα για σένα. Τι δεν ξέρουμε ,λοιπόν, και θα ήθελες να μάθουμε;
-Δεν ξέρω τι μπορεί κάποιος να γνωρίζει για μένα και τι όχι ή τι μπορεί να τον ενδιαφέρει να μάθει για μένα (γέλια). Ξεκίνησα και ήθελα να γίνω δικηγόρος, μπήκα στη Νομική, πήρα πτυχίο, μπήκα στο δικηγορικό σύλλογο, χάρηκε η γιαγιά μου, για να σκεφτώ στην συνέχεια πως ίσως τελικά να ήθελα κάτι άλλο και συγκεκριμένα σκέφτηκα πως ήθελα να ασχοληθώ με την δημοσιογραφία.
-Και κάπως έτσι ξεκίνησες να γράφεις σε περιοδικά, εφημερίδες…
-Ναι, στην πορεία τα περιοδικά έκλειναν το ένα μετά το άλλο και στο δρόμο μου ήρθε ο ΣΚΑΙ, όπου εκεί συνεργάστηκα με τον Μάνο Βουλαρίνο στη “Συντέλεια”, όπου με απόλυτη σοβαρότητα κάναμε αυτά που κάναμε σε αυτή την εκπομπή (γέλια).
-Και ο Φώτης και η Μαρία πως ήρθαν στο δρόμο σου;
-Έμαθα ότι αναζητούν συνεργάτες και έκανα πρόπερσι το καλοκαίρι ένα δοκιμαστικό στο οποίο ήμουν με την Μαρία. Από την πρώτη στιγμή αμέσως αισθάνθηκα πως υπήρξε μεταξύ μας μία μαγική επαφή. Μετά γνώρισα και τον Φώτη, τους έκανα, αποφάσισαν να με βάλουν στην ομάδα τους, θρίαμβος (ξανά χάρηκε η γιαγιά μου…) και έτσι φτάσαμε μέχρι εδώ. Πάντως όλο αυτό με αυτή την συγκεκριμένη συνεργασία είμαι σίγουρη πως ήταν καρμικό.
-Ο Φώτης και η Μαρία είναι δύο τηλεοπτικές προσωπικότητες που όλοι τους θεωρούμε φίλους μας. Αλήθεια, στα… δύσκολα και στις ζόρικες στιγμές πως είναι;
-Δεν ξέρω και θέλω να με πιστέψεις. Προσωπικά όλο αυτό το καιρό που συνεργαζόμαστε δεν έχουμε βρεθεί σε καμία δύσκολη και περίεργη στιγμή. Και αυτό γιατί; Γιατί είναι κουλ τύποι, γιατί μετά από τόσο καιρό στην τηλεόραση εξακολουθούν να είναι νορμάλ και δεν πιστεύουν πως τα πάντα γυρίζουν γύρω τους.
-Τι είναι αυτό που σου κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση στην… περίπτωσή τους;
-Ότι εδώ και είκοσι χρόνια πρώτον είναι αχώριστοι και πως για τους πάντες είναι ο Φώτης και η Μαρία. Η αγάπη του κόσμου και η οικειότητα που νιώθει απέναντί τους είναι κάτι το απίστευτο.

-Τελικά μπροστά από τα φώτα της κάμερας μπορεί και να αντέξουν οι αληθινές φιλίες…
-Μα ο Φώτης και η Μαρία ανέκαθεν πάνω απ ΄όλα και πρώτα απ ΄όλα έβαζαν μόνο την φιλία τους. Άσε που οι δυο τους πια δεν είναι φίλοι, αλλά όπως λένε και οι ίδιοι είναι οικογένεια.
-Ανήκεις κι εσύ σε αυτή την ιδιαίτερα μικρή κατηγορία των τηλε-ανθρώπων που αν και κάνουν αυτή την δουλειά εξακολουθούν να είναι κανονικοί άνθρωποι.
-Τι εννοείς να πάθω… ψώνιο (γέλια); Πως να την ακούσω; Προσωπικά θεωρώ πως απλά κάνω την δουλειά μου και τίποτα άλλο. Δημοσιογράφος είμαι και το να βγαίνω κάποια στιγμή στη τηλεόραση είναι κι αυτό ένα μέρος της δουλειάς μου. Αλλωστε, στο “ΦΜ” είμαστε όλοι μια παρέα. Ο Φώτης και η Μαρία είναι ο πυρήνας μας και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε μία παρέα που κινούμαστε γύρω τους.
-Δεν έχεις το… ψώνιο της βασικής παρουσιάστριας;
-Οχι γιατί δεν είμαι παρουσιάστρια και δεν θέλω να γίνω παρουσιάστρια. Είμαι δημοσιογράφος και κάνω την δουλειά μου.
-Οι παρέες γράφουν τηλεοπτική ιστορία;
-Και οι παρέες, αλλά και οι μονάδες, ανάλογα με την περίσταση.
-Τι σου έχει μάθει η τηλεόραση;
-Να βιάζομαι (γέλια)
-Νιώθεις τυχερή;
-Πιστεύω πως έχω ένα νεραιδάκι στα δεξιά μου. Γι ΄αυτό και φοράω και δύο ματάκια και πάλι μου φαίνεται δεν φτάνουν (γέλια)
-Εχει υπάρξει στιγμή που να ένιωσες να μετανιώνεις που άφησες πίσω σου την θεά Θέμιδα;
-Οχι, αλλά “μάθε τέχνη κι ας την ΄να” όπως λέει και η παροιμία. Ποτέ δεν ξέρεις…
-Τι σε έχει εντυπωσιάσει περισσότερο στο Φώτη και τι στη Μαρία;
-Στο Φώτη εννοείται πως με εντυπωσιάζει το γεγονός το πόσο κύριος είναι. Είναι τζέντλεμαν, έχει απίστευτη αγωγή και καλλιέργεια. Στη Μαρία θαυμάζω το στυλ της και την στάση που έχει απέναντι σε πολλά πράγματα. Η Μαρία επίσης ξέρει να ακούει γι ΄αυτό και της λέω και όλα τα προσωπικά μου (γέλια)

Read More

And More