Ελένη Μενεγάκη: Μετρά απώλειες…

Τι κι αν η Ελένη Μενεγάκη έριξε τηλεοπτική αυλαία μόλις την περασμένη εβδομάδα; Η προετοιμασία της εκπομπής της για τη νέα τηλεοπτική χρονιά έχει ξεκινήσει ήδη, με αποτέλεσμα αυτές τις ημέρες να γίνονται διάφορες συζητήσεις και επαφές και με τους στενούς της συνεργάτες, αλλά και με fresh πρόσωπα εκεί στην Κάντζα.

Η νέα τηλεοπτική χρονιά ,λοιπόν, που έρχεται δεν θα βρει την γνωστή παρουσιάστρια με το ίδιο ακριβώς τηλεοπτικό παρεάκι, μιας και απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, κόσμος πάει κι έρχεται στην εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Κατερίνα Ζαρίφη, όλο το υπόλοιπο πάνελ της Ελένης αλλάζει, μιας και στην ίδια θέση δεν θα βρούμε ούτε την Αντωνία Καλλιμούκου, ούτε την Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχει ξεκινήσει και το… σαφάρι αναζήτησης νέων προσώπων, μιας και ως γνωστόν η Ελένη είναι ιδιαίτερα επιλεκτική και απαιτητική σε ότι έχει να κάνει κάθε φορά με τα πρόσωπα που θέλει να έχει δίπλα της, πρόσωπα τα οποία προτιμά να είναι φρέσκα, λαμπερά και… “άκευτα” τηλεοπτικά.

Read More

And More