Οι αποκαλύψεις της Ελένης για το “χρυσό” της συμβόλαιο. Ποιό είναι το μέλλον των συνεργατών της;

Ενα να ξέρεις, ποτέ και τίποτα δεν λέγεται τυχαία όχι σε αυτή τη ζωή, αλλά σε αυτή τη τηλεοπτική ζωή! Και κυρίως αν αυτό που λέγεται και ακούγεται βγαίνει από τα χείλη της Ελένης Μενεγάκη, κατά την διάρκεια της καθημερινής, μεσημεριανής της εκπομπής.

Πόσο μάλλον; Οταν αυτό που ακούγεται στον αέρα έχει να κάνει με το “χρυσό” της συμβόλαιο με το κανάλι. Η Ελένη ,λοιπόν, σήμερα αναφέρθηκε στο συμβόλαιό της και στην συνεργασία της με τον Alpha – μιας και αυτός ο καιρός είναι ο καιρός των τηλε-μεταγραφών και των τηλεοπτικών πήγαινε-έλα – και αποκάλυψε on air για πόσο καιρό δεσμεύεται ακόμα με το κανάλι της Κάντζας.

Η Ελένη θα παραμείνει ακούνητη και ακλόνιτη στο τηλεοπτικό της πόστο για ακόμα μία σεζόν, δηλαδή και για την σεζόν 2015-2016 και στην συνέχεια θα είναι και πάλι ελεύθερο τηλεοπτικό πουλί για να επαναδιαπραγματευτεί και να ξανά dealάρει το όνομά της.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης συζήτησης μας αποκάλυψε πως την περασμένη Παρασκευή ανανέωσαν για του χρόνου και δύο στενοί συνεργάτες της οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Read More

And More