Ποιος είναι ο πρώτος συνεργάτης της Ελένης που κλήθηκε από τον Alpha για να υπογράψει και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού; Οι τηλεοπτικές μηχανές στα κανάλια ενόψει νέας σεζόν, δουλεύουν στο φουλ. Αυτή ακριβώς είναι και η κατάσταση αυτή την εποχή στον Alpha. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες στο κανάλι της Κάντζας, οι ιθύνοντες φρόντισαν να καλέσουν τους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη που θα παραμείνουν και του χρόνου δίπλα της, προκειμένου να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο για να μπορούν να συνεχίσουν ακάθεκτοι στην μεσημεριανή εκπομπή τους, “Ελένη”.

Ποιος ήταν .λοιπόν, ο τυχερός που κλήθηκε πρώτος; Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος εντάχθηκε τον χειμώνα που μας πέρασε στην παρέα της Ελένης, άρεσε στην παρουσιάστρια, άρεσε και στο κόσμο μιας και “έδεσε” και με όλους τους άλλους και έτσι συνεχίζει ακάθεκτος και τον ερχόμενο χειμώνα.

Ο ίδιος δεν δίστασε να επιβεβαιώσει το γεγονός, δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό, “Like”. Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του…

-Πως ήταν η συνεργασία σου με την Ελένη Μενεγάκη;
-Είναι άψογη ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος και ζω ένα παιδικό μου όνειρο. Ήμουν και είμαι fan της. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που είμαι σε αυτή τη θέση, με αυτόν τον άνθρωπο, με αυτή τη δασκάλα και με αυτή τη γυναίκα.

-Είστε φίλοι εκτός πλατό;
-Έχουμε φιλικές σχέσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο, μέχρι εκεί.

-Θα παραμείνεις και τη νέα σεζόν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη;
-Ναι, θα είμαι και του χρόνου στην Ελένη.

Read More

And More