Τι ετοιμάζει η Μαρία Μενούνος;

Εχει κάνει τα πάντα ή μάλλον σχεδόν τα πάντα στην τηλεόραση ! Αυτός είναι και ο λόγος που αυτό το χειμώνα αποφάσισε να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό, δοκιμάζοντας κάτι εντελώς καινούργιο για ΄κείνη. Ο λόγος ; Ο λόγος για την Μαρία Μενούνος που δεν λέει να βρει την τηλεοπτική της ησυχία.

Ετσι, αποφάσισε να υποκύψει στην πρόταση που της έκαναν και είπε το “ναι” στο να γίνει η ζωή της… ριάλιτι ! Αποτέλεσμα αυτό τον χειμώνα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θα μάνουν τα πάντα για την Μαρία Μενούνος.

Η 33χρονη ελληνο-αμερικανίδα δημοσιογράφος, θα μοιράζεται την καθημερινότητά της με τον κόσμο, μέσα από μία μία σειρά εκπομπών – συγκεκριμένα 10 τον αριθμό – οι οποίες θα έχουν τον τίτλο , “Oxygen”. Οσο για το τι ακριβώς θα περιλαμβάνουν αυτές οι εκπομπές ;

Θα περιλαμβάνουν σκηνές από το «Dancing with the Stars» στο οποίο συμμετείχε πέρσι με μεγάλη επιτυχία, την εμφάνισή της στο «WWE wrestling» αφού ασχολείται και με την πάλη, αστεία περιστατικά από την εκπομπή που παρουσιάζει, αλλά και πολλές στιγμές από την προσωπική της ζωή.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού που έκαναν την παραπάνω πρόταση στην Μαρία, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία τέτοια κίνηση, γιατί η αντισυμβατική ζωή που κάνει η Μαρία, ή μάλλον η κανονική ζωή που κάνει η Μαρία και η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα… Χόλιγουντ, πιστεύουν πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να ασχοληθεί κανείς μαζί της. Ολα αυτά φυσικά απαραίτητα συνδυασμένα και με την… λάμψη που ακολουθεί την επιτυχημένη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια.

Read More

And More