Ποια ήταν τα πιο… hot ονόματα αυτού του καλοκαιριού;

Ενας τρελός χορός ονοματολογίας επικρατεί στα Media, σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαμόρφωση του νέου τηλεοπτικού τοπίου, καθώς τα ραντεβού και οι προτάσεις που πέφτουν στο διακαναλικό τραπέζι διαρρέουν με αποτέλεσμα να δημιοργείται ντόρος.
Εννοειται πως ο Μάρκος Σεφερλής ήταν το πρόσωπο που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα… Ο Μάρκος δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τον Alpha για να αναλάβει την παρουσίαση του νέου «Δέστε τους», αλλά και ενός εβδομαδιαίου, ψυχαγωγικού σόου. Ομως, στον δρόμο του ήρθε και η πρόταση-πρόκληση του Mega για την παρουσίαση του νέου «Πρωινού», όπως και ενός βραδινού εβδομαδιαίου σόου, πρόταση η οποία και κέρδισε στα σημεία.
Μετά τη φυγή του από τον Alpha, ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε πρόταση για την παρουσίαση του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού «Ο πιο αδύναμος κρίκος» στον ΣΚΑΪ. Επίσης την πόρτα του χτύπησε, λέει, και ο ΑΝΤ1 για την κριτική επιτροπή του φετινού «Dancing», ενώ υπήρξαν πληροφορίες ήθελαν και το Mega να τον προσεγγίζει για το νέο «Πρωινό» του στην προ Σεφερλή εποχή. Η πρόταση, όμως, που έκανε μάλλον τη διαφορά ήταν αυτή του Αλέξανδρου Ρήγα για να πρωταγωνιστήσει στη νέα και φιλόδοξη κωμωδία του «Τρίχες», όπου ο Νίκος είπε το ναι.

Αυτό το καλοκαίρι εντελώς… hot ήταν η Βάσω Λασκαράκη, η οποία δέχτηκε στενή πολιορκία από το Mega για να συμμετέχει στο «Πρωινό» του. Το κανάλι μαζί με τον Γιώργο Φειδά της πρότειναν να εμφανιστεί στη νέα κωμωδία τους, «Μάνα X ουρανού» αλλά και να συμμετέχει και στην άλλη καινούργια σειρά τους, «Ηρωίδες», της Αλεξάνδρας Κ. Το… κουδούνι της ηθοποιού χτύπησε και ο ΑΝΤ1 για την καθημερινή σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου, «Οι συμμαθητές» αλλά και για να συμμετάσχει και στην 5η έκδοση του «Dancing». Στην κούρσα μπήκε και ο Alpha για το «Σόι», του Αποστόλη Τσαούσογλου και του Νίκου Ζαπατίνα, με την οποία και τελικά η Βάσω ενθουσιάστηκε και έδωσε τα χέρια με το κανάλι.
Ιδιαίτερη ζήτηση είχε και η Αθηνά Οικονομάκου, μόλις έγινε γνωστό πως δεν θα παραμείνει στα«Κλεμμένα».

Ο Δημήτρης Αρβανίτης την πολιόρκησε για τη «Δικαίωσή» του στο Mega, ενώ ο Βασίλης Θωμόπουλος, της ζήτησε να πρωταγωνιστήσει στους «Συμμαθητές» του στον ΑΝΤ1. Την Αθηνά προσέγγισε και το Mega Κύπρου για τη νέα σειρά τους, «Το δαχτυλίδι της φωτιάς», με την οποία τελικά δεσμεύτηκε. Φυσικά θα τη δούμε και στα πρώτα επεισόδια του 4ου κύκλου των «Κλεμμένων».

Οι τίτλοι του τέλους έπεσαν στη μακρόχρονη συνεργασία του Mega με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Alpha τον πλησίασε για να μετακομίσει εκεί η εκπομπή του, «Χωρίς Συνταγή». Και η ΝΕΡΙΤ, όμως, έκανε ένα πιο… τολμηρό άνοιγμα και είπε να συζητήσει με τον γνωστό σεφ. Πρόταση όμως του έκαναν και οι του ΑΝΤ1, οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται μαζί του σε συζητήσεις.
Τη Σμαράγδα Καρύδη θα τη δούμε και πάλι τον χειμώνα στο «Celebrity Game Night» στο Mega. Το κανάλι έκανε μια συζήτηση μαζί της και για την κωμωδία του Γιώργου Φειδά, «Μάνα Χ Ουρανού», η Σμαράγδα όμως είπε το μεγάλο ναι όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης θέλησε να την έχει μαζί του στην πολυαναμενόμενη σειρά του «Εθνική Ελλάδος»!

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν το πρόσωπο που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο για την παρουσίαση του «Πρωινού» στο Mega. Επίσης το όνομά της ήταν στο επίκεντρο για το νέο, μεσημεριανό μαγκαζίνο που σχεδιάζει στο Μεγάλο Κανάλι για τον Γενάρη και μετά αλλά και για την παρουσίαση του «Music School». Στην ποδιά της έπεσε και η πρόταση για την παρουσίαση του νέου μουσικού talent show του Mega «Rising Star», στο οποίο η Ζέτα δεν τα κατάφερε να… αντισταθεί και έτσι θα τη δούμε από Γενάρη να αναζητά τα νέα μουσικά ταλέντα της χώρας!
Η Μαρία Ηλιάκη μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Αlpha συζήτησε με το Star, ενώ την προσέγγισαν και από τον ΣΚΑΪ, αφού μετά το διαζύγιό τους με τη Λαμπίρη θέλησαν να φτιάξουν ένα δικό τους «Δέστε τους». Η Μαρία υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ και θα τη δούμε να δίνει το «παρών» στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη…

Read More

And More