Αποκλειστικό: Αυτό είναι το τηλεοπτικό βήμα του Νίκου Μουτσινά!

Ιδαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση-φήμη που πάει κι έρχεται διαρκώς και θέλει τον Νίκο Μουτσινά να επιστρέφει από Οκτώβρη στη καθημερινή, απογευματινή ζώνη του Alpha. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα πηγαινοέρχονται ακούστηκε έντονα πως αν και εφόσον επιστρέψει στο κανάλι της Κάνζτας, δεν αποκλείεται να έχει στο πλευρό του την Κατερίνα Καινούργιου στο ρόλο πλέον της… κεντρικής παρουσιάστριας. Ναι, θα ζήσουμε για να το δούμε κι αυτό ή μάλλον όχι;

Ευτυχώς, εισακούστηκαν οι προσευχές μου, τελικά μάλλον όχι! Σήμερα ,λοιπόν, αποφάσισα να το ψάξω με επιμονή και ψάξε-ψάξε κατάφερα να μάθω το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος πρέπει να το παραδεχτώ πως έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά του και δικαίως! Εδώ άλλοι κι άλλοι που δεν θα έπρεπε να έχουν περάσει ούτε απ ΄έξω από τα τηλεοπτικά πλατό dealάρουν για την νέα χρονιά και ο Νίκος δεν θα το κάνει;

Αλλωστε, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο Νίκος είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, με μυαλό που κάνει την διαφορά, με απολαυστικό χιούμορ – κι ας ενοχλεί -, με βιτριολική ατάκα, με ταμπεραμέντο. Ο Νίκος ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που ο άλλος ή θα τον λατρέψει, ή θα τον μισήσει. Αδιάφορος πάντως, δεν πρόκειται να περάσει.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό μου ρεπορτάζ ο Νίκος είχε για του χρόνου τρεις συνολικά προτάσεις. Μία από τον Alpha, μία από τον ΑΝΤ1 και μία από το Epsilon!

Πιο συγκεκριμένα με τον Alpha είχε μία και τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω έγινε σε διερευνητικό επιπέδο, μιας και μεταξύ άλλων, όντως έπεσε στο τραπέζι η ιδέα του καθημερινού, απογευματινού, αλλά ο Νίκος μάλλον έκανε πως δεν ακούει. Κάπως έτσι τελείωσαν όλα…

Η επόμενη πρόταση του Νίκου που ήρθε από το τηλεοπτικό στρατόπεδο του Epsilon είχε να κάνει με την παρουσία του στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού και πιο συγκεκριμένα στην απογευματινή ζώνη με μία εναλλακτική, χιουμοριστική εκπομπή. Ο Νίκος συναντήθηκε με τα στελέχη του καναλιού, συζήτησε μαζί τους, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να δώσουν τα χέρια.

Και αυτό γιατί; Γιατί ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής βρισκόταν παράλληλα σε συζητήσεις και με τους Αντεννικούς για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και από την στιγμή που αυτό το χειμώνα ήταν ήδη στον ΑΝΤ1 είχε αποφασίσει να δώσει μία προτεραιότητα στο κανάλι του.

Κάπως έτσι φτάνουμε και στο ραντεβού του με τον Γιάννη Λάτσιο. Ο Νίκος Μουτσινάς και ο γενικός διευθυντής ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού, έκαναν ραντεβού και απ ΄ότι όλα δείχνουν το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Νίκου θα γίνει και πάλι στον ΑΝΤ1.

Πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του καναλιού μου μαρτύρησαν πως το ραντεβού αυτό έγινε σε πολύ θετικό και φιλικό κλίμα γι ΄αυτό και στο τέλος έδωσαν τα χέρια.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων η νέα χρονιά θα βρει τον Νίκο Μουτσινά στον ΑΝΤ1 να συμμετέχει πρώτον στο τρίτο, τηλεοπτικό γύρο του “Your Face Sounds Familiar” και δεύτερον;

Αναλαμβάνει την παρουσίαση εβδομαδιαίας late night εκπομπής και όχι αυτό δεν σημαίνει πως θα βρεθεί στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Νίκος αναλαμβάνει δική του εκπομπή, η οποία μάλιστα βασίζεται σε ξένο φορμάτ και έρχεται υποσχόμενη να μας χαρίσει πολλά ευχάριστα, ανατρεπτικά και fresh τηλεοπτικά βράδια!

Αντε Νίκο γιατί μας έλειψες! Σπάνιο πράγμα το ταλέντο, το χιούμορ και η… ευστροφία στη τηλεόραση του σήμερα.

Read More

And More