Η Τζένη θα είναι στο “Πρωινό Mou”!

Μπορεί η επιλογή της… εκλεκτής που θα βρεθεί στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου στο fresh “Πρωινό Mou” του Mega να έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, μπορεί οι μέρες να περνάνε και ακόμα να μην έχει παρθεί η οριστική απόφαση κι ας έχει περάσει από δοκιμαστικό κόσμος και ντουνιάς, όμως, παρόλα αυτά η παρουσία μίας πανέμορφης γυναίκας της εγχώριας σοου-μπιζ έχει ήδη αποφασιστεί.

Ο λόγος; Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, όντως θα ανήκει στο δυναμικό της νέας, πρωινής, ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega. Ναι, πολύς ντόρος μπορεί να γίνεται για το αν η Τζένη θα βρεθείο τελικά στο πλευρό του Πέτρου αναλαμβάνοντας την συμπαρουσίαση του προγράμματος, όμως, η Τζένη λέγεται πως ήδη έχει δώσει τα χέρια με το κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώην μοντέλο έχει κανονίσει με το Mega να αναλάβει στην εκπομπή την παρουσίαση της ενότητας που έχει να κάνει με συμβουλές ομορφιάς, περιποίηση σώματος, με οδηγίες… ευεξίας, μόδα και όλα τα σχετικά, μιας και όπως και να το κάνουμε, το κατέχει το αντικείμενο, αναμφισβήτητα.

Οπότε η ερώτηση δεν είναι για το εαν η Τζένη θα είναι στο “Πρωινό Mou”, γιατί στο “Πρωινό Mou” θα είναι… Η ερώτηση είναι σε ποιο πόστο θα βρίσκεται. Για το αν θα μείνει τελικά όντως μόνο συνεργάτης της εκπομπής σε ειδικού ενδιαφέροντος θέματα, ή αν θα αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης μαζί με τον σύζυγό της.


Read More

And More