Aποκαλυπτικό – “Πρωινό Mou”: Ολοι οι δρόμοι οδηγούν τελικά στην Τζένη!

Τελικά… όλοι οι δρόμοι οδηγούν όχι στην Ρώμη, αλλά στην Τζένη, στην Τζένη Μπαλατσινού! Δεν ξέρω αν θυμάσαι που κάποια στιγμή την περασμένη εβδομάδα σας είχα γράψει πως η Τζένη θα είναι σίγουρα στο “Πρωινό Mou” και το μόνο που απομένει είναι να αποφασιστεί για το αν θα κρατήσει μόνο τον ρόλο του ειδικού συνεργάτη ή για το αν θα χριστεί και συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Κωστόπουλου;

Γιατί αν δεν θυμάσαι, σύμφωνα με το πολύ καλά πληροφορημένο ρεπορτάζ μας, η Τζένη έχει δώσει εδώ και καιρό τα χέρια με το Μεγάλο Κανάλι, αναλαμβάνοντας στο fresh “Πρωινό Mou”, την παρουσίαση όλων των ειδικών θεμάτων της εκπομπής σε ότι έχει να κάνει με την ομορφιά, την μόδα, την ευεξία… Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να της αμφισβητήσει την εμπειρία που έχει στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς…

Ετσι, λοιπόν, η Τζένη θα είναι σίγουρα στο “Πρωινό Mou”, αλλά ακόμα δεν έχουν καταλήξει στο Mega για το αν θα βρεθεί και στο πλευρό του Πέτρου. Όλα αυτά, όμως, μέχρι χθες και συγκεκριμένα μέχρι χθες το απόγευμα…

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, χθες έγινε ακόμα μία σύσκεψη στο Mega που αφορούσε στην συμπαρουσίαση του φετινού τους, καθημερινού, ψυχαγωγικού μαγκαζίνο και από εκεί που τις τελευταίες ημέρες οι ιθύνοντες του καναλιού είχαν στρέψει για πολλοστή φορά το βλέμμα τους αλλού, το όνομα της Τζένης έπεσε και πάλι στο τραπέζι των συζητήσεων.

Ναι, τα δοκιμαστικά μπορεί να έδιναν και να έπαιρναν και όλη την περασμένη εβδομάδα, όμως, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, εντέλει τσάμπα κόπος. Η Τζένη Μπαλατσινού από χθες το απόγευμα και μετά, εξακολουθεί να είναι το πρόσωπο εκείνο που συγκεντρώνει πάνω της τις περισσότερες πιθανότητες για να κάτσει δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο.

“Οντως, χθες έγινε ακόμα μία μεγάλη σύσκεψη και το όνομα της Τζένης Μπαλατσινού τέθηκε ξανά επί τάπητος. Επίσης όντως όλες αυτές τις μέρες που μας πέρασαν εξακολουθούσαμε να βλέπουμε κόσμο, όμως, από τις οντισιόν δεν προέκυψε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα”, δηλώνει στο “TLIFE”, πρόσωπο του Mega που παρακολουθεί την όλη διαδικασία της επιλογής της… τυχερής, στενά, πολύ στενά για να σπεύσει να συμπληρώσει κάνοντάς μας μία σημαντική αποκάλυψη:

“Μετά την χθεσινή σύσκεψη δε πρέπει να σου ομολογήσω πως έχω την αίσθηση πως τελικά ή η Τζένη θα είναι ή κανείς… Αυτό πιστεύω. Τουλάχιστον σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα…”

Και η αλήθεια είναι πως μπορεί όντως να γίνουν έτσι τα πράγματα, γι ΄αυτό και εκεί στο Mega δεν έχουν αγχωθεί καθόλου. Με την έννοια ότι έχουμε φτάσει μία ανάσα πριν την πρεμιέρα και όχι δεν είναι πανικόβλητοι που δεν έχουν καταλήξει στην παρτενέρ του Πέτρου.

Η πρεμιέρα του “Πρωινού Mou” έχει προγραμματιστεί για τις 21 του μήνα, τρέιλερ δεν έχει γυριστεί, πρόβες δεν έχουν γίνει, καμία σχετική, ουσιαστική προετοιμασία δεν έχει ξεκινήσει, οπότε όλα αυτά μπορούν να γίνουν μόλις μέσα σε δέκα μέρες, μόνο αν ο Πέτρος έχει δίπλα του την Τζένη και υπάρχει ήδη η χημεία και ο συνδυασμός, – άρα οι δυο τους δεν θα έχουν και τίποτα φοβερό να… προβάρουν – , ή εαν ο γνωστός και μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας των Media βγει στον αέρα και κάνει μόνος του τηλεοπτικό παιχνίδι.

Υπομονή ,λοιπόν, λίγες ημέρες ακόμη για να δούμε τελικά αν όντως η… κυρία του… κυρίου, βρεθεί και στο τηλεοπτικό πλευρό του, ή αν εκείνος θα είναι όλο το χειμώνα, ένας… φτωχός και μόνος καουμπόι !!!

Κατά τα άλλα; Οι συσκέψεις της ομάδας της εκπομπής ξεκίνησαν με πιο εντατικούς ρυθμούς από χθες, την αρχισυνταξία θα υπογράφει και πάλι η Αγγελική Γιαννακοπούλου, ενώ νέες ιδέες και προτάσεις βρίσκονται καθ ΄οδόν για τους δέκτες μας, μιας και θέλουν να υπάρχει φέτος στον τηλεθεατή κάθε πρωί, όσο το δυνατόν πιο έντονη η αίσθηση του ξεφυλλίσματος ενός περιοδικού ποικίλης ύλης…

Read More

And More