Πανέτοιμη η Αργυρώ να κάνει πρεμιέρα ! Μάθετε τα πάντα για την νέα της εκπομπή…

Εχει φορέσει την ποδιά της, έχει πάρει τις κουτάλες της ανά χείρας και είναι για ακόμα μία φορά έτοιμη, να ξεκινήσει με πάθος το… ανακάτεμα ! Ο λόγος; Ο λόγος για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία τα κατάφερε όντως και φέτος να βρει τον δρόμο και να βγει στον αέρα του ΑΝΤ1.

Οι Αντεννικοί βλέπετε, το είπαν και το έκαναν… Είχαν υποσχεθεί στην Αργυρώ, πως παρά το γεγονός ότι αποφάσισαν να καταργήσουν την πρωινή, ψυχαγωγική τους ζώνη, με εκείνη θα την έβρισκαν την άκρη και θα έδιναν και αυτή την χρονιά τα χέρια, κάνοντας παρέα ένα νέο τηλεοπτικό βήμα.

Και όταν μιλάμε για νέο τηλεοπτικό βήμα, εννούμε εντελώς νέο ! Και γιατί σας το διευκρινίζω αυτό; Γιατί Αργυρώ δεν επιστρέφει στους δέκτες μας αγκαλιά με τις γνωστές συνταγές μαγειρικής που έχει στο συρτάρι της ! Η Αργυρώ επιστρέφει, δοκιμάζοντας – τουλάχιστον τηλεοπτικά και με την μορφή συστηματικής εκπομπής – για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στην… ζαχαροπλαστική ! Ναι, ναι, πολύ καλά διαβάσατε, στην ζαχαροπλαστική !

Βλέπετε, ο χορηγός που βρέθηκε για την εκπομπή της (γιατί σε καιρούς κρίσης καμία εκπομπή δεν βγαίνει πια στον αέρα άνευ χορηγού) είναι… γλυκός και έτσι και η γνωστή chef αποφάσισε μετά τα… αλμυρά μυστικά της, να μας αποκαλύψει και όλα τα γλυκά μυστικά που μας έκρυβε τόσα χρόνια.

Η εκπομπή ,λοιπόν, θα έχει τον τίτλο “Oreo Cookieng” και θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 25 του μήνα, στις 3.15 το μεσημέρι !

Τώρα, τι θα δούμε αναλυτικότερα στην συγκεκριμένη εκπομπή; Η Αργυρώ εκτός από λαχταριστές, καθημερινές συνταγές, θα δημιουργεί και γλυκά για κάθε περίσταση! Τα Χριστούγεννα θα δούμε γιορτινές λιχουδιές, όπως Triffle με μαρέγκες και μπισκότα, όπως επίσης και την Πρωτοχρονιά, βασιλόπιτα γεμιστή με τα μπισκότα.

Επιπλέον,η εκπομπή θα μας δώσει υπέροχες ιδέες για παιδικά πάρτι και πολλές άλλες προτάσεις για ξεχωριστές στιγμές! Τέλος, στη σελίδα του OREO στο facebοok θα μπορούμε να στείλουμε τη δική μας συνταγή. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα επιλέξει τις 5 καλύτερες και θα μας παρουσιάσει κάθε μία, σε διαφορετική εκπομπή.

Read More

And More