Η Μαρία Μπεκατώρου θα μας λέει “καλημέρα”; Ολη η αλήθεια!

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί κυρίως σήμερα με την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει την Μαρία Μπεκατώρου να σκέφτεται να μας λέει “καλημέρα” μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει η Μαρία είχε προ ημερών μία συζήτηση και κλεισμένων των θυρών με τους Αντεννικούς, οι οποίοι της εξέφρασαν την επιθυμία τους η γνωστή παρουσιάστρια να αναλάβει την παρουσίαση πρωινής, ψυχαγωγικής ζώνης στον ΑΝΤ1 και πιο συγκεκριμένα να αναλάβει την παρουσίαση πρωινού τα Σαββατοκύριακα.

Βλέπεις, ο ΑΝΤ1 σκέφτεται σοβαρά να μπει και πάλι δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της τηλεθέασης τα Σαββατοκύριακα, ταυτόχρονα με τον Alpha και φυσικά και με το Ε.

Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες θέλουν την Μαρία να έχει συναντηθεί συγκεκριμένα με τον γενικό, διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο, όπου μαζί πραγματοποίησαν μία πρώτη, αναγνωριστική συζήτηση για το πως ακριβώς θα μπορούσε να έρθει στους δέκτες μας αυτή η ιδέα.

Βέβαια, είναι ακόμα πολύ άγουρα όλα αυτά τα πράγματα και βρίσκονται σε εντελώς πρωταρχικό στάδιο.

“Η αλήθεια είναι πως όντως η Μαρία είχε μία συνάντηση με τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά μέχρι εκεί. Εγινε μία κουβέντα, έπεσε στο τραπέζι η συγκεκριμένη πρόταση εκπομπής για να “ξεκλειδώσουμε” το Σαββατοκύριακο, η Μαρία έδειξε ενδοαφέρον, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκεκριμένο”, αποκαλύπτουν στο “TLIFE” κύκλοι του καναλιού και σπεύδουν να συμπληρώσουν:

“Ακόμα δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό, όπως επόσης και το πότε θα βγει στον αέρα”.

-Δεν μιλάμε για κάτι που αφορά στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν;
-Ναι, υποτίθεται πως αυτή η συζήτηση έχει να κάνει περισσότερο με την σεζόν 2015-2016 και πως η εκπομπή θα έρθει στους δέκτες μας από Οκτώβρη. Από την άλλη μεριά για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο για να δούμε την Μαρία να μας λέει πολλές ανοιξιάτικες “καλημέρες”. Θα δούμε… Λίγη υπομονή!

Read More

And More