Τελικά μετά το… φιλί της αγάπης, ο πρωινός καφέ της Μαρίας Μπεκατώρου στον αέρα του ΑΝΤ1;

Μετά το… φιλί της αγάπης και αφού βεβαίως-βεβαίως έχουν προηγηθεί και τα παραδοσιακά τσουγκρίσματα, ο πρωινός καφές της Μαρίας Μπεκατώρου θα είναι έτοιμος για σερβίρισμα.

Υστερα από τον τρελό ντόρο που έχει δημιοτυργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες με την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει την Μαρία να ετοιμάζεται να μπει δυναμικά, στη πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου, το ερώτημα που απασχολεί είναι το πότε ακριβώς θα παρακολουθήσουμε αυτή τη πρεμιέρα.Τώρα ή από Οκτώβρη, πρώτα ο Θεός, όπως θα έλεγε και η γιαγιά μου!

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα νεότερα δεδομένα και από τα στοιχεία που προκύπτουν από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ που εξακολουθεί να τρέχει, όλοι οι δρόμοι της πρεμιέρας οδηγούν αμέσως μετά το Πάσχα.

Απ ΄ότι φαίνεται οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 είναι αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβασή τους – από οικονομικής απόψεως πάντα – και το συγκεκριμένο τηλεπτικό εγχείρημα να βρίσκεται στους δέκτες μας μέχρι το αργότερο τα τέλη Απριλίου και να μην είναι κάτι που θα το επιχειρήσουν στην ανατολή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Με άλλα λόγια, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, το πράσινο φως για την Μαρία Μπεκατώρου άναψε και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα την δούμε να μας σερβίρει πρωινό καφέ με τα χεράκια της κάθε Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, ήδη, έχουν ξεκινήσει κάποιες πρώτες κινήσεις για να αποφασιστεί από το που ακριβώς θα βγαίνει στον αέρα η εκπομπή, από ποιο πλατό, ενώ ταυτόχρονα έχουν αρχίσει και οι πρώτες… διερευνητικές επαφές για το ποια θα μπορούσε να είναι η ομάδα που θα πλαισιώσει και μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες την Μαρία.

Η Μαρία η οποία πιστεύω ακράδαντα πως στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό πόστο, είναι η ιδανική οικοδέσποινα και με την παρουσία της μπορεί να ταράξει για τα καλά τα τηλεοπτικά νερά του Σαββατοκύριακου.

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More