Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.02.2015 | 21:05
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει στη TV!

Ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει στη TV!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει στην TV! Ο Γιάννης Μπέζος ετοιμάζει το τηλεοπτικό cimeback του μιας και την πήρε την Megaλη απόφαση και θα εμφανιστεί εκτάκτως στη «Δικαίωση». Ο αγαπημένος ηθοποιός θα εμφανιστεί στην καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού, υποδυόμενος έναν δικομανή επιχειρηματία και θα φέρει αντιμέτωπους τον Χρήστο και τη Μυρτώ. 

Ο Τηλέμαχος Τριανταφύλλου είναι ένας επιχειρηματίας 55 ετών. Δικομανής, υποχόνδριος αλλά και... κακομοίρης καθώς μπορεί να έχει πάρα πολλά χρήματα, αλλά τα κρύβει από τους πάντες και ζει σαν φτωχός! Θεωρεί ότι είναι πάντα δίκαιος, είναι σε όλα σωστός, γνωρίζει τα πάντα και έχει ισχυρή άποψη πάνω σε αυτά, του αρέσει να παρεμβαίνει σε υποθέσεις των άλλων και φυσικά έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Επίσης είναι νοσοφοβικός και κυκλοφορεί πάντα με απολυμαντικά μαντηλάκια! Επίσης, ο Τηλέμαχος είναι χωρισμένος από τη γυναίκα του και φυσικά αρνείται να της καταβάλει διατροφή.
 
Ο υποχόνδριος επιχειρηματίας λοιπόν στέλνει επανειλημμένες επιστολές στον υπουργό Οικονομικών χαρακτηρίζοντας τον φόρο ακινήτων ΕΝΦΙΑ ηλιθιότητα ενώ καταφέρεται με βαρείς χαρακτηρισμούς και κατά του επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης. Ετσι, ο υπουργός αποφασίζει να τον μηνύσει.
 
Ο Τηλέμαχος λοιπόν απευθύνεται στον Χρήστο και του ζητά να τον αναλάβει, χωρίς βέβαια να του καταβάλει αμοιβή για την υπεράσπισή του. Ο νεαρός δικηγόρος αρχικά είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός και του προτείνει να στείλει επιστολή συγγνώμης στον υπουργό. Ομως, ο Τηλέμαχος είναι ανένδοτος και τελικά ο Χρήστος αναλαμβάνει την υπεράσπισή του, θεωρώντας το γεγονός αυτό μια καλή ευκαιρία να υπερασπιστεί το δίκαιο των φτωχών.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10