Πότε θα κάνει πρεμιέρα η Νάντια στον ΑΝΤ1 ;

Ναι, η αλήθεια είναι πως η τηλεοπτική της τύχη για ακόμα μία φορά ήταν με το μέρος της… Ναι, η αλήθεια είναι, πως η τηλεοπτική της τύχη της χαμογέλασε και φέτος και της χαμογέλασε πλατιά, μιας και σε τηλεοπτικούς καιρούς που ακόμα και τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ονόματα μένουν εκτός… παιχνιδιού, η Νάντια Μπουλέ τα κατάφερε και θα βρίσκεται και πάλι στις τηλεοπτικές επάλξεις.

Οπως σας έχω ξανα γράψει εδώ και αρκετό καιρό, η νεαρή παρουσιάστρια παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1, όπου και θα την δούμε να παρουσιάζει το νέο, εβδομαδιαίο ψυχαγωγικό πρότζεκτ του καναλιού , “Τhe biggest game show in the world», το οποίο γυρίστηκε τον Ιούνιο στο Παρίσι !!!

Θα αναρωτιέστε ,όμως, πιθανότατα, το τι με έκανε σήμερα να επιστρέψω στο συγκεκριμένο θέμα… Και έχω να σας απαντήσω η… πρεμιέρα του ! Και αυτό γιατί; Γιατί ενώ μιλάμε για ένα ήδη δουλεμένο και ολοκληρωμένο φορμά το οποίο απλά περιμένει στο συρτάρι για το πότε θα… παίξει, όχι τελικά δεν εντάσσεται στο κομμάτι εκείνο του προγράμματος του ΑΝΤ1 που θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας στο πρώτο μισό της νέας σεζόν, δηλαδή, κάπου εκεί στα τέλη του Οκτώβρη, αρχές Νοέμβρη.

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε η σκέψη η Νάντια να μην μπει στην… ουρά για Γενάρη, στην πορεία τα σχέδια άλλαξαν. Αποτέλεσμα; Μετά από σχετική σύσκεψη που έγινε στο κανάλι του Αμαρουσίου, αποφασίστηκε οριστικά και αμετάκλητα, πως και το “The biggest game show in the world”, θα ήταν φρονιμότερο (λόγω κρίσης φυσικά…) να βγει στον αέρα και αυτό το 2013 και πιο συγκεκριμένα; Από Φλεβάρη και μετά, μαζί με όλο το υπόλοιπο fresh πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Οσο για το τι εστί «The biggest game show in the world» ; Να σας θυμίσω πως πρόκειται για ένα πρότζεκτ το οποίο θυμίζει σε στήσιμο και σε φιλοσοφία παιχνίδια τύπου… «Wipe Out» και «Το κάστρο του Τακέτσι».

Ολη η δράση λαμβάνει χώρα μέσα σε μία τεράστια παιχνιδούπολη με νεροτσουλήθρες, όπου παίκτες από διάφορες χώρες της Ευρώπης που λαμβάνουν μέρος, περνούν από τις πιο τρελές και… δροσερές δοκιμασίες και διεκδικούν βεβαίως βεβαίως το μεγάλο έπαθλο του Grand Champion 2012. Το παιχνίδι είναι ελληνο-γαλλικής συμπαραγωγής και την… εγχώρια παραγωγή έχει αναλάβει η Ena Productions.

Read More

And More