Παρελθόν για τον Αnt1 και ο Πέτρος Μπούτος

Το διαζύγιο ενός προαναγγελθέντος τηλεοπτικού θανάτου ζούμε εδώ και λίγες ώρες! Ο Πέτρος Μπούτος αποτελεί πλέον παρελθόν για τον ΑΝΤ1, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες και τον ήθελαν να κατευθύνεται προς την έξοδο του καναλιοιύ του Αμαρουσίου.

Ο πρόεδρος της εταιρίας του Ομίλου ΑΝΤ1, Productions Hub, βρίσκεται εκτός μετά από σχετική απόφαση που πήρε η διοίκηση, παρά το γεγονός ότι μεταξύ τους “έτρεχε” συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας. Ενα συμβόλαιο το οποίο για όσους δεν θυμούνται υπογράφτηκε πέρσι ακριβώς αυτή την εποχή και είχε διάρκεια περίπου δύο έτη, δηλαδή, θα έληγε τον Δεκέμβριο του 2015.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης σκούπας που έχει ξεκινήσει στο κανάλι και της γενικής αναδιάρθρωσης που επιχειρείται, ο Πέτρος Μπούτος είναι ο επόμενος. Μία αποχώρηση αναμενόμενη ως ένα μεγάλο βαθμό, μιας και τα μαύρα σύννεφα στην συνεργασία του με τους Αντεννικούς είχαν αρχίσει να πυκνώνουν εδώ και καιρό.

Αλλωστε, σύμφωνα πάντα με τα όσα μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ, στο πλαίσιο αυτό της οικονομίας που προσπαθεί να προχωρήσει το κανάλι, του είχε ζητηθεί εδώ και καιρό να βρει χορηγούς για την εταιρία παραγωγής την οποία διοικούσε, ενώ είχε γίνει και μία σειρά από κινήσεις έτσι ώστε το “Productions Hub” να περνούσε στα χέρια άλλης γνωστής εταιρίας παραγωγής, της οποίας όμως ο ιδιοκτήτης δεν πείσθηκε να προχωρήσει σε ένα τόσο τολμηρό άνοιγμα.

Και για να είμαστε και ειλικρινείς από την αρχή είχε φανεί η… καλή μέρα, με την έννοια ότι από την αρχή είχε φανεί ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να πετύχει το ειδύλλιο Μπούτου με ΑΝΤ1, δεδομένης της διαφορετικής φιλοσοφίας που κουβαλούσαν οι δύο πλευρές από το πρόσφατο παρελθόν τους, μιας και ο Πέτρος Μπούτος πέρασε την πόρτα του ΑΝΤ1, την επόμενη μέρα που αποφάσισε να βάλει μία τελεία στην 20ετή του πορεία στο Mega. Και ως γνωστόν το Mega και ο ΑΝΤ1 ήταν ανέκαθεν δύο κανάλια με εντελώς διαφορετική τηλεοπτική κοσμοθεωρία.

Τέλος, αξίζει να σου πω, ότι αύριο αναμένεται να σταλεί και επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του καναλιού γι ΄αυτό το νέο, καυτό τηλεοπτικό διαζύγιο.

Read More

And More