“Μπρούσκο”: Ολα έτοιμα για την… θανάσιμη ενέδρα!

Η ημέρα του γάμου της Βασιλικής και του Μηνά φθάνει. Κουμπάρος φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον κολλητό φίλο του γαμπρού, τον Σήφη Γιαννακάκη. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να παντρευτεί με μια λιτή τελετή σε ένα γραφικό ξωκλήσι και στη συνέχεια να κάνει το γαμήλιο πάρτι του στην παραλία που γνωρίστηκε. Καλεσμένοι είναι όλοι οι καλοί φίλοι του ζευγαριού, μεταξύ των οποίων φυσικά ο Αχιλλέας και Μελίνα.

Στην Κρήτη έχει φθάσει ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο άτομο, ο Νικηφόρος, ο οποίος, άγνωστο από ποιον εντολέα, έχει λάβει διαταγή δολοφονίας του Αχιλλέα και της Μελίνας. Ομως, όταν ο Νικηφόρος μιλά με τον εντολέα στο τηλέφωνο γίνεται αντιληπτό πως θα πρέπει να πεθάνει και ο Σήφης!

Την ώρα που ο Αχιλλέας και η Μελίνα πηγαίνουν στο γαμήλιο πάρτι του Μηνά και της Βασιλικής, στον γεμάτο στροφές ερημικό δρόμο που οδηγεί στην παραλία βλέπουν έναν άντρα αναίσθητο στο οδόστρωμα.

Ο νεαρός επιχειρηματίας κατεβαίνει αμέσως από το αυτοκίνητο και πηγαίνει να βοηθήσει τον άγνωστο άντρα. Είναι ο Νικηφόρος, που βέβαια παίζει θέατρο. Σηκώνεται και υπό την απειλή όπλου λέει στον Αχιλλέα και στη γυναίκα του να τον ακολουθήσουν μέσα στο δάσος. Η Μελίνα ξεσπά σε κλάματα και ουρλιαχτά, όμως ο Νικηφόρος απτόητος της εξηγεί πως δεν πρόκειται να την ακούσει κανείς.

/

Μέσα στο δάσος δένει τον Αχιλλέα σ’ ένα δέντρο και τον φιμώνει και στη συνέχεια δίνει εντολή στη Μελίνα να πάρει τον Σήφη τηλέφωνο και να του πει πως έπαθε λάστιχο για να πάει να τη βοηθήσει.

Ο Γιαννακάκης παραξενεύεται και την ρωτά πού βρίσκεται ο Αχιλλέας και εκείνη προσπαθώντας να συγκρατήσει τους λυγμούς της τού λέει πως ο άντρας της λόγω ενός επαγγελματικού ραντεβού θα καθυστερήσει να πάει στο γλέντι.

Για καλή τύχη του ζευγαριού, ο Σήφης οπλοφορεί, μια και σκοπεύει να ρίξει μπαλωθιές στον γάμο του κολλητού του. Οταν πηγαίνει στο δάσος και αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί, δίνει μεγάλη μάχη με τον Νικηφόρο και καταφέρνει να τον αφοπλίσει.

Ομως, εκείνη τη στιγμή στο δάσος εμφανίζεται μια συμμορία τεσσάρων αντρών και ακολουθεί αιματηρή συμπλοκή. Ακούγονται πυροβολισμοί και κανείς δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί!

Read More

And More