“Μπρούσκο” με άρωμα Ιταλίας! Μάθε τα πάντα για τα νέα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1…

Μεθυστικό όσο ποτέ αναμένεται να είναι το φετινό «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 και μάλιστα; Θα… μοσχοβολά και Ιταλία! Βλέπετε, παρά την οικονομική δυσπραγία της εποχής, τόσο οι συντελεστές της σειράς, όσο και οι Αντεννικοί, αποφάσισαν να τολμήσουν και να μην βάλουν «νερό στο κρασί» τους, έτσι ώστε το «Μπρούσκο» να έρθει στους δέκτες μας όσο πιο απολαυστικό γίνεται.

Άλλωστε, η καθημερινή σειρά της Βάνας Δημητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου που από απλή συνήθεια έγινε λατρεία, αυτό το χειμώνα βουτά στα βαθιά νερά του prime-time και θα πρέπει η δυναμική της να διατηρηθεί με κάθε τρόπο, αν θέλουν να καταφέρουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να κερδίσουν το στοίχημα της τηλεθέασης.

Eτσι, μένοντας οι πάντες πιστοί στη τηλεοπτική παράδοση των προηγούμενων ετών έφτιαξαν και πάλι βαλίτσες για ένα ταξιδάκι εκτός Ελλάδος. Αυτή τη φορά η σκηνοθετική και σεναριακή πυξίδα έδειξε Ιταλία και πιο συγκεκριμένα; Φλωρεντία!

Μετά το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ρώμη και φυσικά την εξωτική Ταϋλάνδη, συνεργείο και ηθοποιοί έδωσαν ραντεβού στη μαγευτική Φλωρεντία. Μία πόλη που μοιάζει να έχει βγει μέσα από παραμύθι!

Και γιατί Φλωρεντία; Γιατί αυτή την εποχή λαμβάνει χώρα εκεί μία έκθεση γευσιγνωσίας Κρητικών οίνων και όπως ίσως φαντάζεστε, όλη αυτή η διοργάνωση και όλη αυτή η ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ιταλική πόλη ταιριάζει γάντι στις ανάγκες των γυρισμάτων του ολοκαίνουργιου κύκλου του «Μπρούσκο»!
Εννοείται πως όλοι οι συντελεστές της σειράς ήταν κατενθουσιασμένοι με αυτό το νέο τους ταξίδι, γιατί μπορεί να έγινε για επαγγελματικούς λόγους, όμως, δεν παύει να αποτελεί μία ξεχωριστή απόδραση από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Αλλωστε, όταν κανείς μπορεί να συνδυάζει την δουλειά με την διασκέδαση, τότε αναμφισβήτητα είναι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος. Η ημέρα αναχώρησης της ομάδας του «Μπρούσκο» ήταν το Σάββατο 11 Ιουλίου, όπου οι πάντες είχαν κλείσει ραντεβού στο αεροδρόμιο. Ο ενθουσιασμός και η χαρά δύσκολα μπορούν να κρυφτούν!
Πρώτη στάση τους; Η Πίζα! Εννοείται πως εκεί ακριβώς φρόντισαν να πιουν ένα γρήγορο απολαυστικό, ιταλικό καφέ και βεβαίως-βεβαίως έβγαλαν και τις… πατροπαράδοτες αναμνηστικές φωτογραφίες δίπλα στο πιο διάσημο… «κουρασμένο» πύργο του κόσμου. Τόσο κούραση πώς να μην γύρει;
Και επειδή ζεστό καλοκαιράκι στην Ελλάδα, ζεστό καλοκαιράκι και στην Ιταλία (Μεσόγειος γαρ…) η ζέστη ήταν το καθημερινό βασανάκι τους, κυρίως τις ώρες των γυρισμάτων. Παρόλα αυτά, με όπλο τους πολλά νεράκια, ομπρέλες και καπέλα, δεν το έβαλαν κάτω!
Και αν νομίζετε πως μετά το τέλος των πολύωρων και εξαντλητικών γυρισμάτων έτρεχαν όλοι για ξεκούραση απατάσθε! Σιγά, μην το έβαζαν έτσι εύκολα κάτω…
Μετά το γρήγορο μπάνιο στο ξενοδοχείο και τα απαραίτητα τηλέφωνα προκειμένου να λειτουργούν τα πάντα άψογα σε ότι είχε να κάνει με τα γυρίσματα της σειράς και να μην υπάρχουν εκκρεμότητες, όλοι έπαιρναν και πάλι τους δρόμους.

Αυτή τη φορά για να απολαύσουν με την ησυχία τους την μαγεία της Φλωρεντίας, τις ιταλιάνικες μουσικές στη πλατεία της πόλης, τις μοναδικές εκθέσεις ζωγραφικής σε διάφορες γκαλερί, το μουσείο μοντέρνας τέχνης, τα υπέροχα παγωτά φρούτων που δεσπόζουν στις βιτρίνες των μαγαζιών, τις συγκλονιστικές μακαρονάδες σε διάφορες μικρές, γραφικές τρατορίες, το ηλιοβασίλεμα στο ποταμό Αρνο και τόσα, τόσα άλλα που μπορεί κανείς να ζήσει σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη πόλη της γης που κάθε γωνία της, κάθε σοκάκι της, μοιάζει με καρτ-ποστάλ!

Όπως είδαμε και λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς, η «Αναστασία» (Βαρβάρα Λάρμου) και ο «Ματθαίος» (Κούλης Νικολάου) έχουν έρθει κάτι παραπάνω από κοντά. Ο έρωτάς τους όχι μόνο δεν έσβησε από το μίσος και τις διαφορές που χωρίζουν τους Γιαννακάκηδες και τους Ματθαίους, αλλά οι δύο τους αποφάσισαν να μην αφήσουν ποτέ ξανά κανέναν και τίποτα να τους χωρίσει. Φυσικά, σε όλα αυτά έπαιξε καθοριστικό ρόλο και το γεγονός ότι η «Αναστασία» αποφάσισε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το παιδί της, μιας και δεν είναι τελικά παιδί του «Αντώνη», αλλά του Κύπριου επιχειρηματία.
Μάλιστα, ο έρωτας του «Ματθαίου» και της «Αναστασίας» είναι πλέον τόσο δυνατός που τους κάνει να κάνουν ακόμα ένα βήμα παραπάνω. Τους κάνει να πάρουν την μεγάλη απόφαση και να ενώσουν τις δυνάμεις τους και επιχειρηματικά. Ως γνωστόν και οι δύο είναι από τους καλύτερους οινολόγους της Κύπρου και της Κρήτης. Ετσι, το ζευγάρι οργανώνει ένα ταξίδι μέχρι την Φλωρεντία, όπου και πραγματοποιείται μία από τις μεγαλύτερες ετήσιες εκθέσεις γευσιγνωσίας κρασιού.

Read More

And More