“Μπρούσκο” : Αυτός είναι ο τίτλος της νέας καθημερινής σειράς που έχει αυτή την εποχή στα σκαριά ο ΑΝΤ1!

Μετά την σαρωτική πορεία των “Κλεμμένων”, ο ΑΝΤ1 περνά στην αντεπίθεση! Το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε από Σεπτέμβρη να πέσει κι αυτό στην καθημερινή μάχη για την τηλεθέαση, έχοντας στα χέρια του μία ολοκαίνουργια, καθημερινή σειρά. Μία σειρά με την οποία οι Αντεννικοί, αισιοδοξούν να καταφέρουν να τονώσουν για τα καλά τις επιδόσεις τους στους πίνακες τηλεθέασης.

Ετσι, μετά από μία σειρά επαφών που είχε ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, προ ημερών έδωσε τα χέρια με την Βάνα Δημητρίου. Η γνωστή σεναριογράφος που η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως γνωρίζει καλά την… τέχνη του καθημερινού, επιστρέφει την νέα σεζόν δριμύτερη στους δέκτες μας, υπογράφοντας το σενάριο σε αυτή την brand – new σειρά που έρχεται οσονούπω στους δέκτες μας.

Ο τίτλος της είναι “Μπρούσκο” και την σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργίου. Η σειρά θα μας αφηγηθεί ένα φοβερό και τρομερό love-story το οποίο θα διαδραματίζεται τόσο στην Κρήτη, όσο και στην Κύπρο. Ενα love-story το οποίο πατά πάνω στην διαχρονική ιστορία του έρωτα του “Ρωμαίου και της Ιουλιέτας” . Ο Αχιλλέας και η Μελίνα ,λοιπόν, μπορεί να αγαπιούνται, όμως, οι οικογένειές τους έχουν άλλη γνώμη.

Την μάχη ,λοιπόν, αυτή για τον έρωτά τους θα την παρακολουθήσουμε μέσα από το “Μπρούσκο” βήμα – βήμα και την ίδια ώρα θα βλέπουμε επίσης βήμα – βήμα τις παραδόσεις και την κουλτούρα τόσο των Κρητών, όσο και των Κυπρίων.

Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν ακουστεί ήδη τα ονόματα των : Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αποστόλη Τότσικα και Αντώνη Καρυστινού, ενώ η νέα και ωραία που θα υποδυθεί τον ρόλο της Μελίνας, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, θέλουν οι Αντεννικοί να είναι εντελώς fresh πρόσωπο, όπως ήταν και η Πηνελόπη Πλάκα στο “Είναι Στιγμές” !!!

Read More

And More