“Μπρούσκο”: “Μελίνα” και “Αχιλλέας” επιτέλους μαζί!

Το «Μπρούσκο» επιστρέφει το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1 πιο μεθυστικό από ποτέ, με φλογερούς έρωτες, ανομολόγητα πάθη και ίντριγκες.Τα γυρίσµατα του δεύτερου κύκλου ξεκίνησαν στις 2 Ιουλίου και όλοι οι συντελεστές της σειράς έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού στα Χανιά.

Εκεί ακούστηκε ξανά το «φώτα, κάµερα, τρία, δύο, ένα, πάµε» του Ανδρέα. Εννοείται πως οι πρώτες σκηνές που γυρίστηκαν ήταν οι σκηνές που σχετίζονταν µε το φινάλε που παρακολουθήσαµε φέτος, καθώς κατά την διάρκεια των πρώτων επεισοδίων θα λυθούν αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι περισσότεροι γρίφοι που µας προέκυψαν από τον πρώτο κύκλο και φυσικά από το τέλος του.

Ο δεύτερος κύκλος του «Μπρούσκου» ξεκινά µε όλα τα φώτα να πέφτουν επάνω στην επανεµφάνιση της Μελίνας, η οποία µετά την απίστευτη περιπέτεια που έζησε λίγες ώρες µετά τον γάµο της µε τον Αχιλλέα, καθώς έπεσε θύµα απαγωγής από τον Πάτροκλο, επιστρέφει στην αγκαλιά και πάλι του άντρα της.

Ο Αχιλλέας δεν µπορεί ακόµα να καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει και ποιος µπορεί να κρύβεται πίσω από την απαγωγή και έτσι θεωρεί πως και γι’ αυτό το συµβάν φταίει ο Σήφης! Αποτέλεσµα; Οι σχέσεις των δύο ανδρών περνούν για ακόµα µία φορά από µια περίοδο έντονης κρίσης και µίσους…

Και ενώ συµβαίνουν αυτά, ο Πάτροκλος συνεχίζει ανενόχλητος να καταστρώνει τα σατανικά σχέδιά του, καθώς ξέρει να καλύπτει καλά τα ίχνη του. Αυτό το γεγονός τον κάνει να εξακολουθεί να βρίσκεται κανονικά µέσα στο σπίτι των Ματθαίων, καθώς επάνω του δεν πέφτουν οι υποψίες. Την ίδια ώρα ο Διαµαντής επιτέλους καταφέρνει και µαθαίνει τα αποτελέσµατα του DNA και διαπιστώνει πως τόσο ο Πάτροκλος όσο και ο Νεκτάριος είναι δικά του παιδιά. Μια αποκάλυψη η οποία θα προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση και του Σήφη, αλλά και της Αναστασίας.

Σε ό,τι έχει να κάνει µε την Αναστασία και τον Ματθαίο, η σχέση τους οδηγείται στην απόλυτη καταστροφή, µετά την απόφαση του Σήφη να αποκαλύψει ποιος ήταν ο δολοφόνος των Ματθαίων. Η αποκάλυψή του αυτή συγκλονίζει την αδελφή του. Το σοκ της Αναστασίας είναι τόσο µεγάλο, που σύµφωνα µε τις πληροφορίες που συλλέξαµε µε το… σταγονόµετρο (οι συντελεστές δεν θέλουν να ανοίξουν από τώρα τα χαρτιά τους), θα τη δούµε να µη διστάζει να βάλει ακόµα και τέλος στη ζωή της. Ευτυχώς δεν θα τα καταφέρει!

Πηγή: TV Εθνος

Read More

And More