Αθ. Νέγκα : Βρίσκεται τελικά εκτός “Πρωινού Mou”!

Μπορεί από αουτσάιντερ τις τελευταίες ημέρες η Αθηναίς Νέγκα να είχε μεταμορφωθεί στο απόλυτο φαβορί για την θέση της συμπαρουσίασης δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο και στο ολοκαίνουργιο “Πρωινό Mou”, όμως, τελικά απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα έφτασε μέχρι την πηγή και δεν ήπιε νερό!

Η ανατρεπτική δημοσογράφος αν και έφτασε πραγματικά ένα βήμα πριν αναλάβει την συμπαρουσίαση του “Πρωινού Mou”, εντέλει δεν κατάφερε να κερδίσει την οριστική ψήφο εμπιστοσύνης των Megaλικών.

Αποτέλεσμα; Το σαφάρι της αναζήτησης της ιδανικής συνοδού του Πέτρου συνεχίζεται με το ίδιο πάθος στην Μεσογείων, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την Ελισάβετ Σπανού το όνομα της οποίας επίσης παίζει πολύ αυτές τις ημέρες, αν τελικά τα καταφέρει δεν θα έχει να κάνει με την συμπαρουσίαση του “Πρωινού Mou”, αλλά για μία θέση στο πάνελ της εκπομπής.

Μάλιστα, το ότι η Αθηναίς δεν θα είναι στην σύνθεση της φετινής πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Mega, επιβεβαιώνεται και από την ίδια μέσα από μία σχετική ανάρτηση που φρόντισε να κάνει στο twitter της :

“Δεν θα είμαι στο “Πρωινό” του Mega, ας γυρίσουμε και πάλι στα δικά μας…”

Read More

And More