Δούκισσα Νομικού: Φεύγει από τον ΑΝΤ1; Τι ακριβώς συμβαίνει;

Τι γίνεται με την Δούκισσα Νομικού και τον ΑΝΤ1; Η΄μάλλον για ν΄ ακριβολογώ τι γίνεται με την Δούκισσα και με το συμβόλαιο συνεργασίας που έχει με το κανάλι του Αμαρουσίου; Το τέλος της σεζόν θα την βρει τηλεοπτικά ελεύθερη και ωραία; Υπάρχει επόμενη μέρα στην συνεργασία τους;

Μετά το τέλος του “Dancing” τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί ένας ιδιαίτερος ντόρος σχετικά με την όμορφη παρουσιάστρια και την συνεργασία της με τους Αντεννικούς. Βλέπεις, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν και κυκλοφόρησαν η Δούκισσα λέει είχε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει πως η οικοδέσποινα του “Dancing” απελευθερώνεται και δεν την κρατά “δεμένη” τίποτα συγκεκριμένο με το εν ΄λόγω κανάλι.

Μάλιστα, ενώ ακούγονται όλα αυτά, συγχρόνως κυκλοφορεί και η φήμη που θέλει την Δούκισσα να πολιορκείται στενά κι από αντίπαλο τηλεοπτικό στρατόπεδο, μιας και ως γνωστόν στη τηλεόραση ισχύει απόλυτα το “από Μάρτη καλοκαίρι και από Αύγουστο χειμώνα”. Ετσι, η επόμενη τηλεοπτική χρονιά για όλους εμάς μπορεί να φαντάζει ακόμα μακρινή , όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για όλους τους τηλε-ανθρώπους διακαναλικά.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το μυστήριο για το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στη Δούκισσα και στον ΑΝΤ1 έρχεται να πυκνώσει περισσότερο, μιας και υπάρχουν κι εκείνοι που ισχυρίζονται πως το κανάλι δεν έχει υπογράψει μαζί της κανένα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας και πως η συνεργασία τους κάθε φορά ξεκινά και τελειώνει με την σύμβαση που υπογράφει για κάθε πρότζεκτ που αναλαμβάνει, εκτός από το γεγονός φυσικά ότι η Δούκισσα ανήκει και στην ομάδα του Θέμου Αναστασιάδη.

Οπως και να ΄χει πάντως μετά από μία σειρά επαφών που είχα με στελέχη του καναλιού, το δικό μου ρεπορτάζ λέει τα εξής… Η φετινή σεζόν μπορεί σε περίπου τρεις μήνες από τώρα να είναι παρελθόν, μπορεί το “Dancing” για την ώρα να μπαίνει στο συρτάρι και να μην υπάρχει στο πρόγραμμα του καναλιού την επόμενη σεζόν, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το πρώτο μισό της σεζόν 2015-2016, όμως, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως η Δούκισσα μένει εκτός ΑΝΤ1 ή πως ο ΑΝΤ1 δεν ενδιαφέρεται να την κρατήσει στο δυναμικό του.

Αλλωστε, η Δούκισσα είναι ένα καθαρά Αντεννικό πρόσωπο, είναι ένα κορίτσι του ΑΝΤ1, με την έννοια ότι τηλεοπτικά οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου την πίστεψαν και της έχτισαν τα τελευταία χρόνια μία συγκεκριμένη εικόνα, οπότε σίγουρα και τους ενδιαφέρει να παραμείνει στο δυναμικό τους και να υπάρχει μία επόμενη και λαμπερή μέρα στην συνεργασία τους.

Οσο για το ποιες είναι και οι προθέσεις της Δούκισσας; Απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω θέλει να παραμείνει στον ΑΝΤ1 και σίγουρα σε ότι κι αν της προτείνουν το κανάλι του Αμαρουσίου έχει για ΄κείνη προτεραιότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν δέχεται προτάσεις και δεν συζητά και με άλλα κανάλια που μπορεί κατά καιρούς να της έχουν χτυπήσει την πόρτα. Επαγγελματίας γαρ…

Read More

And More