Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.04.2013 | 19:37
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ανανεώνουν την συνεργασία τους η NOVA και το History Channel!

Ανανεώνουν την συνεργασία τους η NOVA και το History Channel!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Το πανόραμα των αιώνων συνεχίζει να ζωντανεύει σε ντοκιμαντέρ υψηλών προδιαγραφών από τη Nova, μέσα από την οθόνη του History. Η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα προχώρησε σε ανανέωση της μακροχρόνιας συνεργασίας της με το γνωστό θεματικό κανάλι, το οποίο επικεντρώνεται στη ψυχαγωγία του τηλεοπτικού του κοινού, με ένα προσεγμένο πρόγραμμα, που παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εκατομμύρια τηλεθεατές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το History παρουσιάζει ένα ταξίδι μέσα στους αιώνες συνδέοντας το σύγχρονο κόσμο με τις ιστορικές του ρίζες με τρόπο συναρπαστικό και συχνά απρόσμενο. Οι υψηλής ποιότητας εκπομπές του αμφισβητούν παγιωμένες αντιλήψεις του παρελθόντος, διηγούμενες ιστορίες γνωστών περιπετειών, καθώς και άλλων  που παρέμειναν αφανείς έως σήμερα. Με τη βοήθεια μοντέρνων τεχνικών κινηματογραφίας, ζωντανών αναπαραστάσεων και συναρπαστικών αφηγήσεων, οι τηλεθεατές μεταφέρονται κατευθείαν στο κέντρο της δράσης.

Στην οθόνη του 24ωρου καναλιού History βρίσκονται οι προσωπικότητες, οι ανακαλύψεις, οι επαναστάσεις, οι ηγέτες, οι πολεμικές αναμετρήσεις που άλλαξαν τη μοίρα της ανθρωπότητας και γενικότερα σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις από την ιστορία του κόσμου. Η νέα συμφωνία με το History εξασφαλίζει δικαιώματα για μετάδοση μέσω PC & Τablets, έχοντας ως στόχο να υποστηρίξει τη στρατηγική της Nova για διάθεση τηλεοπτικού περιεχομένου, μέσω νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών.

Στις σημαντικότερες μεταδόσεις του «ιστορικού» καναλιού της Nova για το προσεχές χρονικό διάστημα, περιλαμβάνεται επίσης η σειρά «Οι Άνδρες που έχτισαν την Αμερική», με ιστορικά ονόματα που είχαν ένα τολμηρό όνειρο και όραμα για ένα σύγχρονο έθνος και κατάφεραν να το πραγματοποιήσουν. Ακόμη, η συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ «Εξωγήινοι της αρχαιότητας» συνεχίζει να παρουσιάζει μυστηριώδεις αναφορές που αιχμαλωτίζουν τη φαντασία και προκαλούν τα ταξίδια του μυαλού.

Nova. Ζεις καλύτερα!


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10