Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο “Joy” του Mega;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί αυτό το καλοκαίρι γύρω από το όνομά του, μιας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τον εξοστρακίσουν από το Mega και να τον παρουσιάσουν… περιπλανόμενο με βάρκα την ελπίδα, ανάμεσα στα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια.

Ο λόγος; Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος φυσικά ούτε εκτός Mega μένει, ούτε… τηλε-περιπλανόμενος είναι, μιας και το συμβόλαιό του με το κανάλι της οδού Μεσογείων έχει ισχύ για ακόμα έναν χρόνο και οι Megaλικοί εννοείται πως θα τον αξιοποιήσουν και φέτος στο fresh πρωινό που ετοιμάζουν, δίπλα στον Μάρκο Σεφερλή.

Κατά τα άλλα; Πριν από λίγς ημέρες άρχισε να κυκλοφορεί επίσης από το πουθενά ακόμα ένα σενάριο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αυτό το σενάριο αυτή την φορά ήθελε τον παρουσιαστή να είναι το ένα από τα πρόσωπα εκείνα που θα στελεχώσουν το brand new “Joy” στο Mega.

Μύθος ή αλήθεια; Μπορεί σαν ιδέα να ακούγεται μία χαρά, όμως, αυτή η συγκεκριμένη ιδέα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, όχι το όνομα του Δημήτρη δεν έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων του Mega σε σχέση με την στελέχωση του “Joy”. Ο Δημήτρης παραμένει κανονικά στο πρωινό, ενώ αυτή την εποχή έχει στα σκαριά και μία νέα τηλεοπτική πρόταση, την οποία δουλεύει και λίαν συντόμως θα συζητήσει με τους ιθύνοντες του καναλιού.

Read More

And More