Γνώρισε καλύτερα την Ιλένια Ουίλιαμς! Μιλά για την Τατιάνα, το Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον ΑΝΤ1!

«Δεν έχω δεχτεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 για το πρωινό», λέει μεταξύ άλλων η γλυκιά Ιλένια Ουίλιαμς, η κόρη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μιλά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη δημοσιότητα που έχει πάρει.

– Το να ασχοληθείς με τη δημοσιογραφία και με τον χώρο της τηλεόρασης ήταν παιδικό όνειρο ή προέκυψε τυχαία;
– Παιδικό όνειρο; Καμία σχέση! Σε αυτόν τον χώρο βρέθηκα τόσο τυχαία, που πιο τυχαία πεθαίνεις (γέλια). Ημουν στην Αγγλία, ολοκλήρωνα το δεύτερο έτος των σπουδών μου και έμαθα τυχαία πως το Star ψάχνει για νέα πρόσωπα και χωρίς καλά καλά να το σκεφτώ έκλεισα ραντεβού με τη διευθύντριά μας, τη Μάρθα Λογοθέτου. Συναντηθήκαμε, με είδε και μου είπε ότι αν είναι θα με ειδοποιήσουν.
– Και να υποθέσω εκ του αποτελέσματος πως σε ειδοποίησαν…
– Μου τηλεφωνούν και μου λένε πως έχει κλειστεί για μένα μία συνάντηση. Ερχομαι στο Star, δεν ξέρω ποιον θα δω, περιμένω στο σαλόνι και ανοίγει η πόρτα και μου λένε πως θα συναντηθώ με την Τατιάνα Στεφανίδου. Eπαθα σοκ… Kατά τη διάρκεια της συνέντευξής μας είχα απίστευτο άγχος. Οταν μου είπε «εντάξει θα συνεργαστούμε», δεν πίστευα στα αυτιά μου.
– Πέταξες από τη χαρά σου;
– Εντελώς… Για έναν ολόκληρο μήνα δεν το είχα πει πουθενά, γιατί έλεγα μέσα μου, «άσε να βεβαιωθώ για τα καλά και τις ανακοινώσεις τις κάνω και αργότερα»!
– Μπορεί η επαφή σου με την τηλεόραση να σου προέκυψε τυχαία, όμως, στο Λονδίνο σπούδαζες Media Communication.
– Ναι, αλλά για μένα ήταν το… plan Β!

– Και το plan Α ποιο ήταν; Να υποθέσω πως λόγω του μπαμπά, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ήταν η μουσική και το τραγούδι;
– Κάπως έτσι, άλλωστε οικογενειακώς το έχουμε το γονίδιο με τη μουσική και το τραγούδι. Ομως, στην πορεία συνειδητοποίησα πως η αγάπη μου γι’ αυτόν τον χώρο είναι τόσο μεγάλη που μόνο ερασιτεχνικά μπορώ να ασχοληθώ. Δεν μπορώ να αντιμετωπίσω τη μουσική επαγγελματικά με την έννοια του να θέλω να βγάλω από αυτή χρήματα και να βιοποριστώ.
– Ο μπαμπάς όλα αυτά τα χρόνια σε προέτρεπε ή σε απέτρεπε να ασχοληθείς με το πεντάγραμμο;
– Δεν μου είπε ποτέ όχι δεν θα κάνεις αυτό ή το άλλο, αλλά με τον τρόπο προσπαθούσε να μου… κόψει τη φόρα (γέλια), λόγω της αβεβαιότητας του πράγματος.
– Είχες το άγχος μην πει κανείς πως είσαι το… κοριτσάκι του μπαμπά σου και πως εκείνος «καθαρίζει» για σένα;
– Το όνομα του μπαμπά μου λειτούργησε για μένα αγχωτικά. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να βγει κανείς και να πει, «αυτή βρέθηκε εκεί ή έκανε το άλλο γιατί είχε τον μπαμπά της». Τον μπαμπά μου τον λατρεύω, μπορεί να κάνει για μένα τα πάντα, αλλά είμαι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος που μου αρέσει να δίνω μόνη μου τις μάχες μου.
– Προηγουμένως μου μίλησες για αβεβαιότητα. Αβεβαιότητα έχει και ο χώρος της τηλεόρασης και των Μedia.
– Εννοείται, γι’ αυτό και κάνω και δεύτερη δουλειά. Παράλληλα με την τηλεόραση δουλεύω και σε ένα μπαράκι.
– Ας γυρίσουμε στη φετινή χρονιά και στη συνεργασία σου με την Τατιάνα Στεφανίδου. Τι θα έλεγες σε κάποιον που δεν τη γνωρίζει;
– Πως μπορεί να έχει για εκείνη μέσα στο μυαλό του μία εικόνα αυστηρή και ίσως ώρες ώρες και σκληρή, όμως, η Τατιάνα δεν έχει καμία σχέση με αυτή την εικόνα. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ζεστός και γλυκός.
– Είσαι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων. Πιστεύεις πως στην τηλεόραση μπορεί να υπάρξουν και όλοι αυτοί που δεν κάνουν πολλή… φασαρία;
– Είναι ο χαρακτήρας μου έτσι. Δεν φωνάζω, ό,τι θέλω να πω το υποστηρίζω με μία ηρεμία. Θαρρώ πως ο… πανικός δεν μου πάει.

– Φιλίες σε αυτόν τον γυάλινο κόσμο μπορεί κανείς να κάνει;
– Δεν ξέρω, πάντως οι περισσότεροι δικοί μου φίλοι βρίσκονται εκτός χώρου.
– Σε τι μοιάζεις στη μαμά σου και σε τι στον μπαμπά σου;
– Είμαι ισχυρογνώμων όπως η μαμά μου όταν πιστεύω πως έχω δίκιο, αλλά κι από την άλλη μεριά έχω και τη διαλλακτικότητα του μπαμπά μου, κι έτσι… σώζεται η κατάσταση.
– Τον τελευταίο καιρό ήρθε στο φως της δημοσιότητας η σχέση σου. Η σχέση σου με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Οταν είδες την προσωπική σου ζωή στα… μανταλάκια, πώς αντέδρασες;
– Προσπάθησα με… ψυχραιμία. Δεν θέλω να ασχολούνται οι άλλοι μ’ αυτό. Δεν ήθελα ποτέ η προσωπική μου ζωή να γίνεται ζήτημα.
– Δεν το περίμενες;
– Δεν περίμενα να απασχολεί κανέναν το τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Εδώ καθημερινά βιώνουμε απίστευτες καταστάσεις και ενδιαφέρει τον κόσμο το αν εγώ ερωτεύτηκα ή όχι;
– Και τώρα;
– Ούτε θα κρυφτώ ούτε θα φοβηθώ να κυκλοφορήσω, αλλά δεν πρόκειται όλο αυτό να το πουλήσω προς τα έξω, δεν πρόκειται να στήσω φωτογράφηση.
– Πάνω σε αυτήν τη βάση κινείστε και οι δύο;
– Πιστεύω πως ναι…
– Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σε ήθελαν να συζητάς με τον ΑΝΤ1 και μάλιστα για να ενταχθείς στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
– Τα διάβασα και εγώ όλα αυτά, ήταν πολύ γλυκά και καλοπροαίρετα, μόνο που δεν ισχύουν, δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση από τον ΑΝΤ1 και δεν έχει τεθεί θέμα να βρεθώ στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.
* Και κάτι ακόμα: Το όνομα Ιλένια είναι συνδυασμός δύο ονομάτων. Ενός αγγλικού και του ελληνικού Ελένη. Το αγγλικό το ήθελε ο μπαμπάς και το ελληνικό η μαμά. Αν και όσοι τα βρίσκουν δύσκολα, απλά στο τέλος τη φωνάζουν… Ουίλιαμς!
Πηγή: TV Εθνος

Read More

And More