Αλλάζει πρόσωπο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Epsilon!

Η δημοσιογραφία είναι η ζωή της… Οι ειδήσεις είναι η ζωή της… Αλλωστε, την τέχνη των ειδήσεων την κατέχει τόσο καλά όσο λίγοι, για να μην πω ελάχιστοι στο μαγικό κόσμο της μικρής μας οθόνης.

Κάπου εκεί στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 χιλιάδες τηλεθεατές κάθε βράδυ βρισκόντουσαν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους, προκειμένου η Νανά Παλαιτσάκη να τους κοιτάξει κατάματα με τα πελώρια, μπλε μάτια της και μαζί με τον Τέρενς Κουίκ να τους ενημερώσει για ότι γίνεται τόσο σε αυτό το τόπο, όσο και στο εξωτερικό.

Μην ξεχνάς πως η Νανά και ο Τέρενς είχαν γίνει μέχρι και… κούκλες-ήρωες την θρυλική τηλεοπτική σειρά “Ψαροκωστούλα Αγάπη μου”!

Οι ειδήσεις στιγμάτισαν για πάντα την επαγγελματική πορεία της Νανάς, για το χατίρι των ειδήσεων άλλωστε, δεν δίστασε να βρεθεί μέχρι και στη πρώτη γραμμή, κάνοντας live ανταποκρίσεις από τον πόλεμο του Κόλπου και όχι μόνο…

Και αυτό γιατί; Γιατί η Νανά εκτός από εξαιρετική παρουσιάστρια ειδήσεων, πάνω απ ΄όλα αισθάνεται και είναι ρεπόρτερ. Με την ίδια μανία θα καλύψει την είδηση είτε είναι στη πρώτη γραμμή, είτε είναι στην άλλη μεριά της τηλεφωνικής γραμμής, είτε είναι σε ένα πλατό.

Γιατί σου τα λέω όλα αυτά; Γιατί η Νανά επιστρέφει στο… τόπο του εγκλήματος. Η Νανά επιστρέφει στο δελτίο που τόσο λατρεύει, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Epsilon από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου και μετά, καλύπτοντας κάθε βράδυ τις ραγδαίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις που συμβαίνουν στη χώρα μας.


Read More

And More