Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.09.2013 | 16:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Αννίτα Πάνια: "Το να εκτίθεσαι είναι η απόλυτη χαρά της ζωής"!

Αννίτα Πάνια: Το να εκτίθεσαι είναι η απόλυτη χαρά της ζωής!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Για ακόμα μία χρονιά είναι πανέτοιμη να εισβάλλει στους δέκτες μας γεμάτη τρέλα... Για ακόμα μία χρονιά είναι έτοιμη να ψυχαγωγήσει, να λύσει προβλήματα, αλλά και να προκαλέσει, μιας και αναμφισβήτητα μιλάμε για ένα από τα πιο αιρετικά τηλεοπτικά πρόσωπα.

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Αννίτα Πάνια, η οποία από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, θα αρχίσει να μας λέει και πάλι "Αννίτα SOS", μέσα πάντα από τον Alpha. Η Αννίτα με αφορμή την φετινή της πρεμιέρα, φωτογραφίζεται με άκρως αντισυμβατικό τρόπο και μας κλείνει πονηρά το μάτι.

Μάλιστα, μέσα από το επίσημο δελτίο Τύπου του καναλιού φροντίζει να μας στείλει κι ένα μήνυμα. Τι λέει το μήνυμα αυτό; Πως "το να εκτίθεσαι είναι η απόλυτη χαρά της ζωής" !«Η γραμμή επικοινωνίας που έχουμε ανοίξει αποτελεί ένα group therapy. Στην εκπομπή έρχονται άνθρωποι οι οποίοι επικοινωνούν το πρόβλημά τους. Ζητούν και βρίσκουν ανταπόκριση από άλλους ανθρώπους που έχουν το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα», δηλώνει χαρακτηριστικά η Αννίτα Πάνια και συνεχίζει:

«Η εκπομπή, και φέτος, θα διαφοροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες της ανθρώπινης κοινωνίας καθώς είναι μια ζωντανή εκπομπή, ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται σύμφωνα με αυτό που συμβαίνει γύρω μας. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωντανής τηλεόρασης. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παρατηρώ ό,τι συμβαίνει στους ανθρώπους, να το συζητάω και να το επικοινωνώ. Στόχος και κίνητρο της εκπομπής είναι να ειπωθούν αλήθειες, γιατί η αλήθεια είναι η πιο μεγάλη αξία σε αυτή τη ζωή.Όταν επικοινωνείς την αλήθεια σου, θα πάρεις και αλήθεια. Η αλήθεια είναι η πιο χρηστική αξία που υπάρχει. Στην εκπομπή έρχονται πολλά πρόσωπα, τα πιο αγαπημένα μου όμως είναι τα απαλλαγμένα συμπλεγμάτων. Αυτά που δεν σκηνοθετούν τον εαυτό τους. Οι αγαπημένοι μου τύποι είναι εκείνοι που έρχονται πιο χύμα… Εκείνοι που έρχονται να πουν την αλήθεια τους. Δεν θεωρώ πως εκτίθενται συμμετέχοντας στην εκπομπή. Όλοι εκτιθέμεθα. Και αυτοί και εγώ και η ίδια η κοινωνία. Το να εκτίθεσαι είναι η απόλυτη χαρά της ζωής, γιατί ζεις. Ζεις αυτό που σου συμβαίνει. Ζεις τη ζωή σου».Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10