Γ. Παπαδάκης : Επέστρεψε δριμύτερος ! Τι μας είπε στην πρώτη του καλημέρα ;

Μετά από τρεις περίπου μήνες απουσίας, ο Γιώργος Παπαδάκης βρίσκεται από σήμερα το πρωί στις 7.00 και πάλι στον αέρα του ΑΝΤ1, για 22η συνεχόμενη σεζόν ! Χωρίς κανένα απολύτως ίχνος άγχους, ο γνωστός δημοσιογράφος μας καλημέρισε πρωί-πρωί και φανερά προβληματισμένος για την τηλεοπτική χρονιά που μόλις αρχίζει, αλλά και για όλα όσα συμβαίουν στην ζωή μας και την αλλάζουν μέρα με την μέρα άρδην, ξεκίνησε την τηλεοπτική του μάχη.

Ποια ήταν τα πρώτα του λόγια και ποιο το μήνυμα που θέλησε να μας στείλει μέσα από αυτή την πρώτη του “καλημέρα” ;

“Με ανάμεικτα συναισθήματα σας υποδέχομαι και με υποδέχεστε. Μια πολύ δύσκολη τηλεοπτική χρονιά, μια πολύ δύσκολη χρονιά για τη χώρα. Καταφέραμε να επιμηκύνουμε την εκπομπή, θα είμαστε μέχρι τις 11 μαζί και θα σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο. Δεν δεσμευόμαστε και δεν υποσχόμαστε τίποτα. Θα είμαστε ένα κομμάτι της επικαιρότητας με τις εκρήξεις μας, με τον αυθορμητισμό μας, με την προσπάθεια για ειλικρινή προσέγγιση των θεμάτων.”, είπε τραβώντας την αυλαία της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης και έσπευσε να συμπληρώσει λιγάκι αργότερα :

“Δεν θα αλλάξουμε ως άνθρωποι, γιατί αυτό θα ήταν εγκληματικό. Εγώ σιχαίνομαι τους ανθρώπους που τους αλλάζει η τηλεόραση και σέβομαι αυτούς που δεν τους επηρεάζει. Αν ήταν να έχουν αλλάξει τα πρόσωπα αυτής της εκπομπής, δεν θα έφτανε στον 22ο χρόνο της ζωής της”.

Read More

And More