Γ. Παπαδάκης : Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του !

Ούτε ο τυφώνας… Σάντυ να ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης ! Τι κι αν φέτος μετρά 22 χρόνια συνεχόμενα στην καθημερινή, πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 ; Μετά από τόσα χρόνια όχι μόνο δεν έχει χάσει την… τηλεοπτική του φόρμα, αλλά απ ΄ότι μαρτυρά και το ραβασάκι της AGB – Nielsen, πατάει κάθε μέρα το γκάζι και απογειώνεται στους πίνακες τηλεθέασης, αφήνοντας πολύ πιο πίσω τον ανταγωνισμό.

Ετσι, η πορεία του καθόλη την διάρκεια του Οκτωβρίου που επέστρεψε στις τηλεοπτικές επάλξεις και ξεκίνησε να παρουσιάζει το φετινό “Πρωινό ΑΝΤ1”, ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Η εκπομπή τον μήνα που πέρασε κατάφερε να σημειώσει κατά μέσο όρο τηλεθέαση 33,2%, ενώ στα νεανικά κοινά έφτασε μέχρι και το 24,9%.

Αυτός ήταν φυσικά και ο λόγος που οι διοικητικοί του ΑΝΤ1, αποφάσισαν να μας στείλουν και σχετικό, αναλυτικό, αναλυτικότατο δελτίο Τύπου, το οποίο και σας παρουσιάζω :

“… Δυναμικό ξεκίνημα έκανε για ακόμα μια χρονιά ο Γιώργος Παπαδάκης με τη δημοσιογραφική του ομάδα και την εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1. Η εμπιστοσύνη των τηλεθεατών στη σφαιρική, έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση του σταθμού, έδωσε αμέσως στην εκπομπή μεγάλο προβάδισμα στα ποσοστά τηλεθέασης της Πρωινής Ζώνης.

Έτσι για όλο τον μήνα Οκτώβριο, ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης και τερμάτισε πρώτος στην επιλογή του τηλεοπτικού κοινού.

Οι παρακάτω επιδόσεις αποδεικνύουν την εντυπωσιακή πορεία που σημείωσε όλο τον Οκτώβριο:

• Στο κοινό 15-44 ο μέσος όρος ήταν 24,9%
• Στο σύνολο ο μέσος όρος ήταν 33,2%
• Στις γυναίκες 15-24 ο μέσος όρος ήταν 13,4%
• Στους άντρες 15-24 ο μέσος όρος ήταν 19,7%
• Στις γυναίκες 25-44 ο μέσος όρος ήταν 25,1%
• Στους άντρες 25-44 ο μέσος όρος ήταν 26,3%

O Γιώργος Παπαδάκης τερμάτισε πρώτος στη ζώνη του στο σύνολο του κοινού με διαφορά 13,8 μονάδων από το δεύτερο κανάλι! Μεγάλη όμως ήταν και η διαφορά στο κοινό 15-44, καθώς έφτασε τις 7,3 μονάδες!

Για άλλη μια φορά ο Γιώργος Παπαδάκης απέδειξε πως είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της Πρωινής Ζώνης !…”

Read More

And More