Γιώργος Παπαδάκης : Γίνεται… βραδινός τύπος ; Τι μας λένε τα στελέχη του καναλιού ;

Αυτή η είδηση “σιγο ψιθυριζόταν” στην επίσημη παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 ! Τουλάχιστον προσωπικά εκεί την άκουσα για πρώτη φορά και εννοείται πως κανείς δεν θέλησε να μου δώσει παραπάνω λεπτομέρειες μιας και ήταν… too early για να μιλήσουν τα στελέχη του σταθμού και να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει τον Γιώργο Παπαδάκη να πολιορκείται στενά από τους Αντεννικούς, προκειμένου από Γενάρη να αναλάβει να έχει διπλό ρόλο στο πρόγραμμα του καναλιού. Με άλλα λόγια; Η διοίκηση του καναλιού του Αμαρουσίου, πολιορκεί στενά τον γνωστό παρουσιαστή, προκειμένου να δεχτεί να αναλάβει την παρουσίαση, βραδινού σόου, το οποίο και σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, προορίζεται για το prime-time του Σαββάτου.

Σόου το οποίο θα έχει την μορφή του αφιερώματος και θα φιλοξενεί διάφορες γνωστές προσωπικότητες, των οποίων και θα ξετυλίγεται το πορτρέτο.

Παρά τις στενές, στενότατες πιέσεις των Αντεννικών, για την ώρα ο Γιώργος Παπαδάκης οχι μόνο δεν έχει… υποκύψει, αλλά κρατά και καλά κλειστά τα χαρτιά του, για το τι σκέφτεται να κάνει. Πάντως, πολλοί είναι εκείνοι στο Μαρούσι που δεν αποκλείουν το γεγονός ο οικοδεσπότης του “Πρωινού ΑΝΤ1”, να το πει το μεγάλο “ναι” !

“Η αλήθεια είναι, πως όντως έχουν ξεκινήσει να γίνονται κάποιες συζητήσεις με τον Γιώργο Παπαδάκη και το βραδινό σόου που θέλουμε να ετοιμάσουμε”, λέει αποκλειστικά στο TLIFE υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του καναλιού και προσθέτει :

“Ομως, είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε γι ΄αυτό, γιατί οι συζητήσεις και οι επαφές μόλις ξεκίνησαν, οπότε κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει από τώρα, για το ποια μπορεί να είναι η έκβασή τους. Σίγουρα εμείς θέλουμε πολύ να δεχτεί αυτή την πρότασή μας ο ΓΙώργος, γιατί είναι για τον ΑΝΤ1 μία σταθερή τηλεοπτική αξία και πιστεύουμε πως η παρουσία του και στο βραδινό πρόγραμμα του καναλιού, είναι κάτι που θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη” !

Read More

And More