Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο τιμόνι του πρωινού του Mega;

Καζάνι που βράζει θυμίζει αυτή την εποχή το Mega, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τα πρωινά, τηλεοπτικά του σχέδια. Βλέπεις, απ ΄ότι όλα δείχνουν το “Mega με μία” θα μας τελειώσει και θα πάμε γι ΄άλλα από Οκτώβρη, μιας και με τα μέχρι τώρα τηλε-δεδομένα, οι ιθύνοντες του καναλιού προσανατολίζονται το φετινό πρωινό τους να μην βρίσκεται με αυτή την σύνθεση και με αυτή την εικόνα στον αέρα και του χρόνου.

Κάτι που από την μία μεριά η εκπομπή δεν τα κατάφερε να σηκώσει κεφάλι στους πίνακες τηλεθέασης, κάτι που από την άλλη μεριά ο Μάρκος Σεφερλής λόγω των αυξημένων του υποχρεώσεων είναι πολύ κουρασμένος, όλοι οι δρόμοι οδηγούν μέχρι στιγμής τον Μάρκο εκτός και μαζί του βεβαίως-βεβαίως ακολουθεί και η Ελενα Τζαβαλιά, η οποία αν και κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, δεν τα κατάφερε να πείσει στο ρόλο της τηλε-οικοδέσποινας και να ταυτιστούν μαζί της τα πολυπόθητα για τις πρωινές εκπομπές γυναικεία κοινά.

Και αν νομίζεις πως βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα ή να σου αποκαλύψω πράγματα, ένα έχω να σου πω ένα, οι Megaλικοί έχουν αρχίσει ήδη την… διερεύνηση της τηλεοπτικής αγοράς και οι πρώτες επαφές με πρόσωπα έχουν ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, οι ιθύνοντες του καναλιού της Μεσογείων, ήδη, έχουν χτυπήσει την πόρτα της Ντορέττας Παπαδημητρίου, η οποία σκέφτεται το όλο εγχείρημα σοβαρά, με τον όρο βέβαια, πως θα έρθει και θα ενταχθεί σε ένα εντελώς νέο σχήμα. Τι σημαίνει αυτό; Οτι επιθυμεί αν πει το “ναι” να μην συνδυαστεί με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά να μας πει “καλημέρα” με μία νέα εντελώς παρέα και δεν έχει άδικο. Η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως το… ξανά ζεσταμένο ή… μπαλωμένο φαγητό δεν τρώγεται.

Οταν κάτι αρχίζει να μην λειτουργεί, καλό είναι κανείς να προχωρά παρακάτω και όχι να κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι, αποφασίζοντας να κάνει μόνο κάποιες επιφανειακές, διορθωτικές κινήσεις.

Μάλιστα, πλην της Ντορέττας οι Megaλικοί έκαναν μία πρόταση και στην Σμαράγδα Καρύδη η οποία ως οικοδέσποινα στο “Celebrity Game Night” τα πήγε υπέροχα και κάπως έτσι τους ήρθε η ιδέα, σε συνδυασμό βεβαίως-βεβαίως και με την λάμψη της, αλλά η Σμαράγδα… όπου φύγει-φύγει!

Τέλος, εκτός από τις επαφές με την Ντορέττα οι οποίες συνεχίζονται, αυτές τις ημέρες το κανάλι έχει προχωρήσει και σε μία σειρά από ραντεβού με νέους και ωραίους του χώρου, κάτι που ίσως σηματοδοτεί το οριστικό τέλος του Δημήτρη Ουγγαρέζου από το Mega.

Ιδωμεν…

Read More

And More