Σου το είχαμε πει ότι αυτό θα είναι το brand-new πρόσωπο του… πρωινού του Mega!

Ο Μάρκος Σεφερλής φεύγει και η Ντορέττα Παπαδημητρίου έρχεται! Ναι, το ψυχαγωγικό πρωινό του Mega για ακόμα μία φορά γυρίζει σελίδα.

Ο Μάρκος Σεφερλής οριστικώς και αμετακλήτως δεν θα βρίσκεται πλέον στο τιμόνι του “Mega με μία”. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει από Οκτώβρη να σκορπίζει καλημέρες και να σερβίρει με τα χεράκια της το… fresh πρωινό του καναλιού.

Μία είδηση για την οποία σου είχα μιλήσει πριν πολύ-πολύ καιρό, την ώρα που πολλοί και διάφοροι έσπευδαν να την διαψεύσουν και να θολώσουν τα τηλεοπτικά νερά, διαδίδοντας ότι να ΄ναι σε σχέση με το πρωινό του Μεγάλου Καναλιού.

Μάλιστα, αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο αναμένεται να ξεκινήσουν στο κανάλι οι πρώτες συσκέψεις για να αποφασιστεί το πως ακριβώς θα στηθεί η νέα εκπομπή και θα πλαισιωθεί η νεαρή ηθοποιός, της οποίας η αλήθεια είναι πως και η παρουσίαση της πάει πολύ.

Βέβαια, φέτος θα μπορέσουμε να δούμε τις πραγματικές της ικανότητες στη τηλε-παρουσίαση, μιας και θα κληθεί να παρουσιάζει ένα ζωντανό πρόγραμμα και όχι κάποιο μαγνητοσκοπημένο φορμάτ, στο οποίο να έχει ένα πολύ συγκεκριμένο, περιορισμένο και προκαθορισμένο ρόλο. Αλλωστε, κάτι τέτοιο το έχει κάνει με επιτυχία στο παρελθόν και στο “Music School”, αλλά και στο “Ελλάδα σ΄αγαπώ”.

Δες τι σου είχα αποκαλύψει για την Ντορέττα Παπαδημητρίου και το πρωινό Mega στις 10 Ιουνίου με τον τίτλο “Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο τιμόνι του πρωινού του Mega” (σελ.7);


Read More

And More