Η Ντ. Παπαδημητρίου ξανά στον ΑΝΤ1 με ρόλο-έκπληξη;

Τελικά απ ΄ότι δείχνουν τα τηλεοπτικά φαινόμενα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήρθε για να μείνει στον ΑΝΤ1! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί η συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου μετά την περσινή συμμετοχή της και νίκη της στο “Dancing with the stars 3” όλο και… ανθίζει.

Ετσι, μετά την φετινή της παρουσία και πάλι στο “Dancing” αυτή την φορά βέβαια στην κάλυψη των backstage του σόου, οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου, ήδη, λένε έχουν έτοιμη για ‘ κείνη μία πρόταση του κουτιού.

Το κανάλι του Αμαρουσίου ανάμεσα στα fresh πρότζεκτ που έχει στα σκαριά, είναι και ένα πρόγραμμα το οποίο θα λαμβάνει χώρα σε ένα TAXI και δεν θα θυμίζει σε τίποτα το θρυλικό TAXI του Μάρκου Σεφερλή. Μέσα στο αυτοκίνητο οι παίκτες – συνοδηγοί θα κάνουν… παιχνίδι με τον οδηγό παίζοντας καραόκε, με στόχο φυσικά να κερσίσουν διάφορα χρηματικά έπαθλα.

Και ενώ οι Αντεννικοί αρχικά προσανατολιζοντουσαν στο τιμόνι να κάτσει κάποιος άνδρας, στην πορεία άλλαξαν γνώμη και είπαν να πουν το “ναι” σε μία… σωφερίνα και η ιδανική “σωφερίνα” γι ΄αυτούς φαίνεται να είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία έχει ακούσει με πολύ θετική διάθεση όλο αυτό το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα που παρουσιάζεται μπροστά της.

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More