Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.10.2013 | 11:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

"360ο : Ο κύκλος της αλήθειας" με την Σοφία Παπαιωάννου.

360ο : Ο κύκλος της αλήθειας με την Σοφία Παπαιωάννου.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Τα γεγονότα έχουν αιτία και αποτέλεσμα. Δημιουργούν ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις. Έχουν μία αλήθεια αλλά πολλές εκδοχές. Για να τα κατανοήσεις και να τα κρίνεις, χρειάζεται να εισχωρήσεις στο κέντρο τους, να διατρέξεις την περιφέρεια του κύκλου τους, να διαγράψεις 360ο.
 
Απόψε στις 23:45, η εκπομπή «360ο», βάζει στο μικροσκόπιο της έρευνάς της τη Χρυσή Αυγή. Η εκπομπή ταξιδεύει στο Λονδίνο και αποκαλύπτει τις διασυνδέσεις του νεοναζιστικού κόμματος, τον ρόλο των «αδελφών» οργανώσεων στην Ευρώπη και τους άγνωστους υποστηρικτές του.
 
Η Σοφία Παπαϊωάννου, μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις, ρίχνει φως στις οικονομικές σχέσεις της νεοναζιστικής οργάνωσης με δίκτυα, εντός και εκτός Ελλάδος, που την υποστηρίζουν. Επίσης, ερευνά τις πιο σκοτεινές πτυχές της διαδρομής της οργάνωσης και των μελών της από τις πρώτες στιγμές που έκαναν την εμφάνισή τους, τη δεκαετία του ‘70 μέχρι σήμερα. Καταγράφει πως ένα ναζιστικό περιοδικό κατέληξε να γίνει κόμμα και να μπει στο Κοινοβούλιο αλλά και πως φτάσαμε έως τη σημερινή κατάσταση. Ποιές και γιατί ήταν οι δύο χαμένες ευκαιρίες να κηρυχτεί παράνομη η Χρυσή Αυγή;
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 12:12

Top 10