Πιο ερωτικός από ποτέ στη νέα του ταινία ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης!

Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μπορεί ακόμα να βρίσκεται στο μοντάζ, έχει όμως πλέον τίτλο και πρωταγωνιστή με Χρυσή Σφαίρα και υποψηφιότητα για Όσκαρ, όπως επίσης και ένα έντονο ερωτικό κλίμα, όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ με τα χαρακτηριστικά “κλικ” που σου παρουσιάζω σήμερα, έτσι για να πάρεις μία γεύση από… “Εναν Αλλο Κόσμο”, από τον κινηματογραφικό κόσμο του Χριστόφορου!

Τρεις γενιές Ελλήνων αναζητούν τον έρωτα στο δύσκολο σήμερα. Τρεις γενιές ξένων βρίσκουν τον έρωτα στη χώρα μας.Οι άνθρωποι. Οι ματιές τους. Οι ιστορίες τους και η συνάντησή τους με την Ιστορία. «Ένας άλλος κόσμος». Μία σύγχρονη ερωτική τριλογία σε μία Ελλάδα που αλλάζει.
Ένα καστ σημαντικών Ελλήνων, Ευρωπαίων, Αμερικανών και Ασιατών ηθοποιών δίνει φως στους ήρωες. Ανάμεσά τους, ο J.K. Simmons, που ήδη βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα και βαδίζει ακάθεκτος για το βραβείο Β’ ανδρικού ρόλου στα επερχόμενα Όσκαρ, με την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»).
Πρωταγωνιστούν: οι Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.
Ένας άλλος κόσμος έρχεται το φθινόπωρο του ‘15 μέσα από τον φακό, τη γραφή και τη ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart».
Δείτε το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας εδώ: http://youtu.be/kkAm0qS29d4 καθώς και τα backstage με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τον J.K. Simmons και την Μαρία Καβογιάννη εδώ: http://youtu.be/ArJEcDjAO7Q.
Παραγωγή: Plus Productions S.A.
Συμπαραγωγή: Alpha, Aegean Airlines και ΟΤΕ TV
Παραγωγός: Κώστας Σούσουλας – Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Chris Papavasiliou – Dorothea Paschalidou

Read More

And More