“Κάτω Παρτάλι”: Μάθε τα πάντα μία ανάσα πριν το Megaλο φινάλε!

Το… μαρτύριο της σταγόνας θα περάσουν οι φανατικοί «Κατω Παρταλιώτες», μέχρι να έρθει η στιγμή να δουν το πώς ακριβώς θα γραφτεί το φετινό φινάλε στο πιο… σκοτεινό χωριό της ελληνικής τηλεόρασης.Βλέπετε, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών αν εξαιρέσει κανείς το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας, μέχρι να πέσει η αυλαία της σειράς θα μεσολαβήσουν δύο ή τρεις εβδομάδες βασανιστικών επαναλήψεων, έτσι ώστε να… βγει ο λογαριασμός.

Με άλλα λόγια λόγω της οικονομικής στενότητας που έχει παρατηρηθεί στην εταιρία παραγωγής η οποία έχει προκαλέσει ένα πάγωμα στα γυρίσματα και λόγω φυσικά της… οικονομίας δυνάμεων και επεισοδίων έτσι ώστε να υπάρξει από Νοέμβρη και τρίτος κύκλος, αποφασίστηκε να προβληθεί μόνο ακόμα ένα νέο επεισόδιο και μετά; Ραντεβού τον Νοέμβρη. Σύμφωνα ,λοιπόν, με τον προγραμματισμό του καναλιού το επεισόδιο αυτό θέλουν να βγει στον αέρα αρχές Ιουνίου. Εξ ΄ου και το μπαράζ των επαναλήψεων.

Όσο για το τι θα δούμε μέχρι τότε; Ένα ολοκαίνουργιο μεγάλο μυστήριο έρχεται να ταρακουνήσει το χωριό. Μία ανεξήγητη εξαφάνιση θα ανάψει φωτιές και θα κάνει άλλους να μιλούν όντως για εξαφάνιση, άλλους για απαγωγή και άλλους; Μέχρι και για φόνο!

Αυτή την φορά η… κατάρα αυτού του χωριού βρήκε την «Βίβιαν»! Ναι,η «Βίβιαν» είναι αυτή που έχει εξαφανιστεί ή αν προτιμάτε έχει ανοίξει η γη και την έχει καταπιεί.

Πως ,όμως, ξεκινούν όλα; Ο «Κωνσταντίνος» απηυδισμένος πια, ψάχνει την αδερφή του για να φύγουν επιτέλους από το Κάτω Παρτάλι και συνειδητοποιεί ότι η «Βίβιαν» έχει εξαφανιστεί! Το σοκ του είναι τεράστιο. Αμέσως τρέχει να βρει τον «Μανώλη» για να του πει τα κακά μαντάτα!

Ο «Μανώλης» παθαίνει υστερία που το alter-ego του αγνοείται και ξεκινά μαζί με τον «Κωνσταντίνο» την προσπάθεια να εντοπίσουν τα ίχνη της. «Μανώλης» και «Κωνσταντίνος» ανακρίνουν όλο το χωριό. Όμως, όσο προχωρά η έρευνά τους μπερδεύονται και περισσότερο, μιας και οι πληροφορίες που συγκεντρώνουν δεν οδηγούν πουθενά. Η «Παναγιώταινα» για παράδειγμα τους λέει ότι δεν πρέπει να είναι σίγουροι πως πρόκειται για εξαφάνιση, μιας και δεν ξέρουν καν αν είναι… ζωντανή!

Η «Μοσχούλα» από την πλευρά της υποστηρίζει πως πρόκειται για μία απλή φυγή της «Βίβιαν», μιας και τους ομολογεί πως την παραμονή της εξαφάνισής της, εκείνη την επισκέφθηκε και την… φίλησε σταυρωτά. Μόνο που αυτή η ομολογία της «Μοσχούλας» κάνει και τον «Κωνσταντίνο», αλλά και τον «Μανώλη» να ανησυχήσουν ακόμα περισσότερο, γιατί με δεδομένη την αντιπάθια και την κόντρα που υπάρχει αναμεσα στις δύο γυναίκες, σιγά και η «Βίβιαν» μην πήγαινε να φιλήσει σταυρωτά την «Μοσχούλα».

Ανάμεσα στους άλλους στην προσπάθειά τους να μάθουν το τι έχει συμβεί, συναντιούνται και με τον ταξιτζή που θα μετέφερε την «Βίβιαν» και τον «Κωνσταντίνο» στην Αθήνα κι εκείνος τους θολώνει ακόμα περισσότερο τα νερά, μιας και τους λέει πως η «Βίβιαν» δεν εμφανίστηκε ποτέ σε αυτό το ραντεβού.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο «Θανάσης» προσπαθεί με τη βοήθεια της αστυνομίας να αποδείξει ότι ο θάνατος του «Διαμαντή» ήταν δολοφονία.
Box: Παρά την έρευνα ο «Κωνσταντίνος» και ο «Μανώλης» δεν καταλήγουν πουθενά μέχρι που μετά από ένα αναπάντεχο γεγονός καταλαβαίνουν πως κάποιος έχει απαγάγει την «Βίβιαν»! Ποιος θα είναι ο απαγωγέας; Οι πληροφορίες λένε πως πίσω από αυτή την απαγωγή θα κρύβεται ο «Ρούσος Ρουσουνέλος» και ίσως κάπως έτσι πέσει και η αυλαία της σειράς για φέτος. Πάντως για να μην ξέρει κανείς τίποτα, ο σεναριογράφος Λευτέρης Παπαπέτρου δίνει τα σενάρια στους ηθοποιούς και τα μελετούν σε… κομμάτια και ότι έχει να κάνει αυστηρά μόνο με τον δικό τους ρόλο!

Πηγή: TV Εθνος

Read More

And More