Ο Βαγγέλης Περρής πήρε… τ΄ όπλο του και κάνει “καινούργια” την Ελεονώρα Μελέτη! Τι έγραψε για την παρουσιάστρια;

Ιδιαίτερος ντόρος έγινε όλο το καλοκαίρι με την μετακίνηση της Ελεονώρας Μελέτη στο “Ε” και με την νέα εκπομπή της “Χάσνταγκ” την οποία και ετοιμάζει πυρετωδώς εδώ και αρκετό καιρό και λίαν συντόμως θα μας την παρουσιάσει με… δόξα και τιμή στους δέκτες μας.

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας το κανάλι και η παρουσιάστρια αποφάσισαν να προβάλλουν δύο προλογικές – αφιερωματικές εκπομπές για την Ελεονώρα και για το καινούργιο της αυτό βήμα και όπως ήταν φυσικό όσοι ασχολούνται με την τηλεόραση, τις εκπομπές αυτές και φρόντισαν να δουν, αλλά και να τις σχολιάσουν. Ανάμεσα σε όσους σχολίασαν την νέα αυτή προσπάθεια της παρουσιάστριας ήταν και ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Βαγγέλης πήρε τ ΄όπλο του και με το δικό του ιδιαίτερο στυλ φρόντισε να εκφράσει μέσα από το “Πρώτο Θέμα” την άποψή του, με έναν άκρως καυστικό τρόπο. Τι είπε για την Ελεονώρα, την νέα της τηλεοπτική κίνηση, αλλά και τις μέχρι τώρα επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης;

“…Δυστυχώς οι τηλεθεατές δεν διαθέτουν το υψηλό επίπεδο που απαιτήσει προκειμένου να παρακολουθήσουν κάποια ποιοτικά προγράμματα. Την πικρή αυτή αλήθεια την πιστοποιήσαμε και την περασμένη εβδομάδα όταν το αφιέρωμα του Ε στην Ελεονώρα Μελέτη, -στο οποίο μάλιστα εμφανιζόταν αυτοπροσώπως η Ελεονώρα Μελέτη-,θα πλησίαζε το απόλυτο μηδέν αν δεν βρισκόταν το 0,9%των τηλεθεατών για να αντισταθεί. Απέδειξαν έτσι ότι υπάρχει έστω και μια σπιθαμή εδάφους από το οποίο θα ξεπηδήσουν οι καρποί της γνώσης και του καλού γούστου…”

Read More

And More