“Προδοσία”: Αποδεικνύεται… εθιστική!

«Χτίζοντας» νέες συνήθειες και εμπλουτίζοντας την εικόνα του σταθμού, η σειρά «Η Προδοσία» αυξάνει συνεχώς το μερίδιο τηλεθέασης, φτάνοντας πλέον το 15% στο σύνολο, σε σχέση με το 8% της περσινής σεζόν. Ενισχύει τη θέση του σταθμού, συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, σε μία σημαντική ζώνη, δημιουργώντας πιστό γυναικείο κοινό.

Σύμφωνα με τα μηνιαία μερίδια τηλεθέασης στο γυναικείο κοινό, η σειρά σημειώνει ανοδική πορεία φτάνοντας τον Δεκέμβριο το 19.6%. Τα πιο πρόσφατα δε στοιχεία τηλεθέασης (από 9/12/2013 ως /1/2014), παρουσιάζουν την «Προδοσία» στη 2η θέση τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσης 18:40 – 19:40 στο γυναικείο κοινό.

Η συγκινητική ιστορία της οικογένειας Ακάρσου, η ακριβή παραγωγή, οι συγκλονιστικές ερμηνείες, συνθέτουν τους λόγους επιλογής της σειράς από το Star καθώς και της επιτυχίας της.

Η σειρά συνεχίζεται με τον 2ο κύκλο επεισοδίων. Μετά την τραγική βραδιά του γάμου της Τζεμιλέ με τον Χικμέτ, η ζωή γράφει καινούρια σελίδα για την οικογένεια Ακάρσου. Ο μικρός Οσμάν ξεκινάει σχολείο χαρίζοντας χαρά στη μητέρα και τα αδέλφια του, που τον καμαρώνουν. Ο Αλί αποφυλακίζεται αλλά για εκείνον δεν έχει σημασία πια καθώς είναι στιγματισμένος, φτωχός, δυστυχισμένος. Δεν μπορεί να ξεπεράσει το κακό, που έκανε στην Τζεμιλέ, την απόρριψη από τα παιδιά του, την προδοσία της Καρολίν, που τον έκλεψε και τον ξεγέλασε. Όλα όμως έχουν ένα τίμημα στη ζωή και ο Αλί αρχίζει να πληρώνει ένα – ένα τα σφάλματά του.

Η Τζεμιλέ πλέον έχει κληρονομήσει την περιουσία του Χικμέτ, ως νόμιμη σύζυγός του και αυτό βάζει ένα τέλος στον αγώνα τον δικό της και των παιδιών της για την επιβίωση. Αποφασισμένη πλέον, θα πάρει τη ζωή στα χέρια της αναλαμβάνοντας τη διαχείριση της εταιρίας του Χικμέτ. Νέα προβλήματα και εχθροί θα προκύψουν. Ο Μετέ γίνεται διάσημος τραγουδιστής αλλά παρά την επιτυχία, που γνωρίζει, δεν μπορεί να ξεχάσει την Ιντζί. Προσπαθεί να την ξεπεράσει με έναν νέο έρωτα αλλά παραμένει εγκλωβισμένος στο παρελθόν, που τον πλήγωσε.

Η Αϊλίν φαίνεται πως έχει πια συνηθίσει τη ζωή της κοσμικής κυρίας. Η σκέψη της όμως είναι πάντα στον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον αδελφό του άρρωστου συζύγου της, τον Σονέρ. Η επιστροφή του Σονέρ από το Λονδίνο θα ξυπνήσει το πάθος της Αϊλίν, που θα αποφασίσει να διεκδικήσει τον έρωτά της με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η Μπερίν είναι πια παντρεμένη με τον πλούσιο Χακάν και έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, τη Ζεχρά. Η επιστροφή του Αχμέτ όμως, του πρώτου της έρωτα, θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή. Τζεμιλέ, Αλί, Καρολίν, Αϊλίν, Μπερίν, Μετέ, Σονέρ, Χακάν θα έρθουν αντιμέτωποι με τις επιλογές τους, που θα ορίσουν τη μοίρα τους.

Read More

And More