“Προδοσία”: Το απόλυτα τραγικό φινάλε έρχεται στους δέκτες μας…

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου της «Προδοσίας», έχει ξεκινήσει! Oι τίτλοι του τέλους θα πέσουν στην καθημερινή σαπουνόπερα του Star με τον πιο δραματικό τρόπο, μιας και πριν περάσουμε στον τρίτο κύκλο επεισοδίων, το φινάλε που θα δούμε θα θυμίζει… αρχαία τραγωδία, αφού θα γραφτεί με… θάνατο και… αίμα!

Μία ανάσα ,λοιπόν, πριν το τραγικό φινάλε, εμείς είπαμε να σας αποκαλύψουμε όλες τις σημαντικές εξελίξεις που θα προηγηθούν μέχρι να πέσει η αυλαία.

Στο νοσοκομείο ο Εκρέμ απειλεί την Μπερίν και ο Χακάν επεμβαίνει με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Εκρέμ, που πέφτει σε κώμα. Η Τζεμιλέ κερδίζει τη δίκη και επιστρέφει στην εταιρία αλλά ο Κενάν έχει κλέψει όλα τα λεφτά της εταιρίας και ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό. Μετά τον τραυματισμό του Εκρέμ, η Καρολίν ανησυχεί για το μέλλον της.

Την ίδια ώρα ο Μετέ ονειρεύεται το μέλλον του με τη Νιχάλ, ενώ ο Αλί μαθαίνει για τα σχέδια του Κενάν και ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση αλλά πριν εφαρμόσει το σχέδιό του προσκαλεί σε δείπνο την οικογένειά του…

Όλη η οικογένεια του Αλί Ακάρσου τον επισκέπτεται σε ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο. Οι στιγμές, είναι βαθιά συγκινητικές και για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, στο οικογενειακό τραπέζι δεν ακούγονται κατηγορίες και παράπονα αλλά μόνο λόγια αγάπης και συγχώρεσης.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Χακάν συλλαμβάνεται για το φόνο του πατερά του και η Νιχάλ αποφασίζει να κάνει κάτι, που θα κάνει τον Μετέ δυστυχισμένο για ακόμα μία φορά.

Ο Αλί παίρνει την εκδίκησή του από τον Κενάν αλλά αναγκάζεται να εξαφανιστεί. Η Αϊλίν θέλει να περάσει το τελευταίο βράδυ πριν τη γέννηση του παιδιού της, στο σπίτι με όλη της την οικογένεια στο πλευρό της…

Ο Αλί παίρνει τα μεσάνυχτα τηλέφωνο την Τζεμιλέ και της ζητάει να τον συναντήσει. Ο Αχμέτ και η Μπερίν επισκέπτονται τον Χακάν στη φυλακή. Στη συνέχεια πηγαίνουν στο νοσοκομείο, όπου όλη η οικογένεια είναι κοντά στην Αϊλίν, που περιμένει να γεννήσει.

Στο μεταξύ, η Τζεμιλέ, χωρίς να το γνωρίζει, συναντά για τελευταία φορά τον Αλί. Ο Αλί αφήνει ένα γράμμα στην Τζεμιλέ και δίνει τέλος στη ζωή του, στην αιώνια αγαπημένη του, στη θάλασσα.

Όταν η Τζεμιλέ καταλαβαίνει τι πρόκειται να κάνει ο Αλί, είναι πολύ αργά. Καταρρακωμένη, πηγαίνει στο νοσοκομείο και αποχαιρετά την κόρη της Αϊλίν, που ετοιμάζεται να μπει στο χειρουργείο για να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Κανείς δεν τολμάει να το πει αλλά όλοι φοβούνται πως δεν θα ξαναδούν ποτέ το χαρούμενο πρόσωπο της Αϊλίν… Δυστυχώς η… μαύρη διαίσθηση όλων επιβεβαιώνεται και η Αιλίν ναι μεν φέρνει στον κόσμο την κόρη της, εκείνη δεν καταφέρνει να κερδίσει την μάχη για ζωή…

Read More

And More