Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.08.2012 | 20:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Οι "Πρωταγωνιστές" θα βρίσκονται και του χρόνου στο Mega ;

Οι Πρωταγωνιστές θα βρίσκονται και του χρόνου στο Mega ;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Εποχή κρίσιμων, κρισιμότατων αποφάσεων είναι αυτή η εποχή για το Mega και πιο συγκεκριμένα; Για τον τομέα ενημέρωσης του Mega, μιας και οι υπεύθυνοι του καναλιού ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς, έχουν πάρει στο χέρι χαρτί και μολύβι και έχουν αρχίσει τις... προσθαφαιρέσεις, προκειμένου να δουν τι τους... παίρνει και τι δεν τους παίρνει (από οικονομικής πλευράς πάντα) για να έχουν από Οκτώβρη στο πρόγραμμά τους !

Αποτέλεσμα; Ολες οι ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού έχουν μπει στο... μικροσκόπιο και μελετούνται προσεκτικά, για να αποφασστεί για το ποιες τελικά θα τα καταφέρουν να συνεχίσουν το τηλεοπτικό τους ταξίδι στους δέκτες μας, γλιτώνοντας από της κρίσης τα δόντια. 

Μετά το... σοκ της απόφασης να κοπεί μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια η "Εμπόλεμη Ζώνη" του Σωτήρη Δανέζη, τώρα οι πάντες έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο Mega για να δουν τι θα γίνει σε σχέση και με το υπόλοιπο κομμάτι του προγράμματος που καταλαμβάνει η ενημέρωση. 

Οι εξελίξεις ,λοιπόν, τρέχουν και ευτυχώς αυτή την φορά είναι ευχάριστες ! Είναι ευχάριστα τα μαντάτα σε ότι έχει να κάνει με τους "Πρωταγωνιστές" του Σταύρου Θεοδωράκη. Οι Megaλικοί βλέπετε και ο γνωστός δημοσιογράφος έχουν προχωρήσει σε κάποιες επαφές και συζητήσεις και απ ΄ότι όλα δείχνουν θα δώσουν τα χέρια για ακόμα μία χρονιά.

Ναι, θα δώσουν τα χέρια, μιας και ο γνωστός δημοσιογράφος είναι - όπως μου έχει πει χαρακτηριστικά μέσα από διάφορες συζητήσεις και συνεντεύξεις που έχουμε κάνει - ... "λογοτιμήτης" και ποτέ δεν προχωρά στην υπογραφή συμβολαίων. Οσο απίθανο κι αν σας φαντάζει αυτό για τα τηλεοπτικά δεδομένα, προτιμά τις δεσμεύσεις δια λόγου !

Ετσι, το κανάλι θέλει να διατηρήσει την συγκεκριμένη εκπομπή στο πρόγραμμά του με κάθε τρόπο και του χρόνου, μιας και πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές όχι μόνο του Mega, αλλά και της ιδιωτικής τηλεόρασης, η οποία εκτός όλων των άλλων, έχει καταφέρει να συνδυάσει την ενημέρωση, με τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, συνδυασμός ιδανικός για τον μαγικό, γυάλινο κόσμο της μικρής μας οθόνης.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 0:02

Top 10