Ο ευαίσθητος κύριος Μάρκος Σεφερλής! Μάθε τι έκανε ο αγαπημένος ηθοποιός…

Είναι γνωστό πως ο Μάρκος Σεφερλής εκτός από ταλαντούχος, είναι και ένας πολύ καλός άνθρωπος… Είναι γνωστό πως ο Μάρκος είναι ένας άνθρωπος με ευγένεια και με μία σπάνια καρδιά και αυτό είναι κάτι που αποδείχθηκε και χθες… άθελά του. Ναι, άθελά του γιατί δεν θέλει ποτέ να γίνεται κουβέντα γύρω από εκείνον και κυρίως γύρω από εκείνον και από κάποιες πιο ευαίσθητες πρωτοβουλίες που κατά καιρούς μπορεί να παίρνει.

Απ ΄ότι μάθαμε ,λοιπόν, χθές μέσα από δηλώσεις του στενού φίλου και συνεργάτη του Στέλιου Κρητικού, ο Μάρκος πριν από λίγες ημέρες ήταν ο… θαυματοποιός ενός μικρού παιδιού. Ηταν ο άνθρωπος εκείνος που έκανε το θαύμα του και χάρισε απλόχερα τη χαρά, τη μαγεία και την αγάπη σε ένα μικρό θαυμαστή του.

Ο Μάρκος την Κυριακή κατάφερε να κάνει πραγματικότητα την ευχούλα ενός μπόμπιρα που τον λάτρευε τόσο, που ήθελε να του δωθεί η ευκαιρία έτσι ώστε να βρεθεί στο θέατρο και να παρακολουθήσει το πως ακριβώς γίνεται μία θεατρική παράσταση, παρακολουθώντας και το μπροστά, αλλά και το πίσω, το τι δηλαδή λαμβάνει χώρα στα παρασκήνια.

Ο μικρός που είναι κι αυτός ένα παιδάκι του “Make a Wish” επισκέφθηκε το θέατρο ΠΕΡΟΚΕ και ο υπέροχος Μάρκος κατάφερε να χαρίσει μοναδικές στιγμές χαράς στο φίλο του, ο οποίος είμαι σίγουρη πως ποτέ δεν θα ξεχάσει τα όλα όσα έζησε.

Μπράβο Μάρκο…


Read More

And More