Απόψε έχει “Εθνική Ελλάδος” και “Ηρωίδες”!

Εθνική Ελλάδος:

Η είσοδος στον πάγο για κάποιες θα αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση. Για την Νίκη οι δυσκολίες βρίσκονται στο σπίτι της. Τα οικονομικά προβλήματα και η σχέση με την κόρη της θα την οδηγήσουν σε μία έκρηξη με αναπάντεχη εξέλιξη. Μία μεγάλη έκπληξη περιμένει όμως και τη Φοίβη σε μία θεατρική πρεμιέρα που πηγαίνει ως καλεσμένη. Στην Κυψέλη, οι φίλες της Φρόσως, η Γκρέις, η Ράγια και η Γιουέ Γιουέ, κάνουν ό,τι μπορούν για να την προστατεύσουν, ενώ παράλληλα ο Θόδωρας έχει αρχίσει να την υποψιάζεται.

Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη (Νίκη), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Φρόσω), Κατερίνα Παπουτσάκη (Φοίβη) και ο Γιώργος Καπουτζίδης (Χρήστος)
Μαζί τους οι: Κώστας Αποστολάκης (Θόδωρας), Μαριέλλα Σαββίδου (Στάλλω), Δημήτρης Τζουμάκης (Κυριάκος), Ορφέας Αυγουστίδης (Αχιλλέας), Μέμος Μπεγνής (Μάνος), Ειρήνη Βαλάτσου (‘Αννα), Αντώνης Σταμόπουλος (Παντελής), Ντέμπορα Οντόγκ (Γκρέις), Ρομίνα Κατσικιάν (Ράγια), Michael Wighton (Ρίτσαρντ) και οι μικροί: Χρήστος Ράπτης (Γιάννης), Μιλτιάδης Καρακίτσος (Λευτέρης)
Ηρωίδες:
Ο Χάρης αφήνει τον Αντώνη και μετακομίζει και αυτός στο σπίτι της Μιμής όπου βρίσκει καταφύγιο και η Λούκι. Η Μιμή σέρνει την ‘Ελλη στην ‘Οπερα και η ‘Ελλη την πέφτει άσχημα σε έναν απ’ τους τραγουδιστές με αποτέλεσμα να φάει χυλόπιτα και να τον ερωτευτεί. Αποκαλύπτεται ότι ο τραγουδιστής ήταν ο σύζυγος της φίλης τους Μαρίτας. Η Λούκι μαζεύει κόσμο στο σπίτι και η Μιμή γίνεται έξαλλη. Εμφανίζεται ακάλεστος ο γείτονας Μάρκος, η Μιμή του παίρνει τα κλειδιά και τον αναγκάζει να αλλάξουν σπίτια.
Παίζουν: Αλεξάνδρα Κ*, Ζωή Καραβασίλη, ‘Ελενα Μεγγρέλη, Ελένη Καλλία, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μιράντα Ριφίου, Τάσος Ιορδανίδης, Τάσος Αποστόλου, Χάρης Αττώνης, Αντώνης Γκρίτσης, Κωνσταντίνος Καϊκής, Κίμωνας Κουρής, Δημοσθένης Φίλιππας, Μαρτσέλο Λεκόμτ, Αλέξανδρος Παπαντριανταφύλλου

Read More

And More