Φώτης Σεργουλόπουλος – Μαρία Μπακοδήμου: Κι όμως, δεν έχουν υπογράψει ακόμα με το Star!

Μπορεί από το πρωί να μας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον η είδηση πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου ανανέωσαν με το Star και πως συνεχίζουν κανονικά και του χρόνου, όμως, κατ ΄ουσίαν οι κύκλοι του καναλιού λένε άλλα, μιας και μας διαβεβαιώνουν πως ακόμα δεν έχει υπογράψει με το κανάλι ούτε ο Φώτης, ούτε η Μαρία.

Ολα ξεκίνησαν κάπως έτσι… Χθες το βράδυ οι τηλεοπτικές κάμερες πέτυχαν τον Φώτη σε ένα κοσμικό event και όπως ήταν αναμενόμενο, οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να τον ρωτήσουν για το αν μαζί με την Μαρία συνεχίζουν και του χρόνου κανονικά στο κανάλι, μιας και αυτή η εποχή είναι η εποχή των ζυμώσεων, των συζητήσεων, των διαπραγματεύσεων διακαναλικά.

Ετσι, ο Φώτης απάντησε τα εξής: «Ναι έχουμε ανανεώσει. Έγινε προχτές. Μας κάλεσαν και μας ζήτησαν να συνεχίσουμε για την επόμενη χρονιά και με μεγάλη χαρά είπαμε το ναι. Τώρα πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια λίγο κάτω να φτιάξουμε καινούριες ρουμπρίκες, να δούμε τι θα φτιάξουμε τι θα ανανεώσουμε, κάθε χρόνο τέτοιο είναι. Ένα συγύρισμα θέλει.»

Και ενώ οι πάντες καταλάβαμε πως έχουν υπογράψει με το κανάλι της κάτω Κηφισιάς, – μιας και η τοποθέτηση του Φώτη ήταν σαφέστατη – ,το κανάλι από την δική του πλευρά λέει άλλα. Τι άλλα; Πως ναι μεν έγινε ένα πρώτο ραντεβού και συζητήθηκαν κάποια πράγματα ,όμως, οι συζτήσεις αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί και εννοείται πως ακόμα δεν έχουν πέσει και οι υπογραφές, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

Αλλωστε, τα παιδιά είχαν μία άκρως πετυχημένη χρονιά, ήταν στα καλύτερά τους, απλά σου μεταφέρω το παρασκήνιο, γιατί θεωρώ πως έχει ένα ενδιαφέρον και γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τηλε-ξημερώσει στο μαγικό, γυάλινο κόσμο της μικρής μας οθόνης.

Read More

And More