Η Μαίρη Συνατσάκη πάει τελικά Eurovision! Ο ΑΝΤ1 άναψε το πράσινο φως…

Θα είναι, δεν θα είναι, θα είναι, δεν θα είναι, ε ναι λοιπόν η Μαίρη Συνατσάκη θα είναι τελικά μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου πάνω στην σκηνή την μεγάλη Eurovisionική βραδιά. Με άλλα λόγια; Ε ναι ,λοιπόν, η Μαίρη θα είναι αυτή που έχοντας στο πλευρό της την Ντορέττα θα είναι η παρουσιάστρια του φετινού εγχώριου τελικού που θα διεξαχθεί στη χώρα μας στις 4 Μαρτίου, προκειμένου όλοι όσοι αγαπούν το συγκεκριμένο θεσμό, να σπεύσουν να ψηφίσουν το καλλιτέχνη που θα ήθελαν να μας εκπροσωπήσει την Ανοιξη στη Βιέννη.

Βλέπεις, μετά την εμπλοκή που δημιουργήθηκε λόγω της αρχικής άρνησης των Αντεννικών να αφήσουν την Μαίρη να συμμετέχει στον εγχώριο τελικό, με την επίσημη δικαιολογία πως διαθέτει μαζί τους αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας, στην πορεία οι δύο πλευρές τα βρήκαν και έτσι οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου, αποφάσισαν να ανάψουν το πράσινο φως και να επιτρέψουν στη Μαίρη να είναι αυτή φέτος που θα ζήσει on stage και από την μεριά της οικοδέσποινας το όνειρο της Eurovision.

Μάλιστα, λόγω αυτής της εμπλοκής τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του MAD είχαν προσεγγίσει και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, στη προσπάθειά τους να προχωρήσουν παρακάτω σε περίπτωση που η Μαίρη όντως δεν τα κατάφερνε να συμμετάσχει σε όλο αυτό.

“Η Μαίρη είναι πολύ προσεκτική με όλες τις συνεργασίες της και με όλους τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται και δουλεύει μαζί τους. Ολοι όσοι την γνωρίζουμε ήμασταν σίγουροι πως θα τα κατάφερνε και θα έβρισκε την χρυσή τομή με τον ΑΝΤ1 και πως θα τα κατάφερνε να βρίσκεται στο τιμόνι της φετινής Eurovision μαζί με την Ντορέττα. Αλλωστε, με τους Αντεννικούς έχει χρόνια σχέσης αγάπης και εκτίμησης, οπότε θα βρισκόταν μία λύση, πράγμα και το οποίο έγινε. Αλλωστε, ποτέ η Μαίρη δεν θα έκανε κάτι παρά την θέλησή τους, ή που να μειώνει και να μην τιμά το κανάλι στο οποίο βρίσκεται”, αποκαλύπτει στο “TLIFE” πρόσωπο από το στενό, φιλικό κύκλο της Μαίρης.


Read More

And More