Φαίη Σκορδά: Μίλησε έξω από τα δόντια για το διαζύγιο με το Mega! “Ήθελα κάποια στιγμή να μου πουν κι ένα μπράβο…”

Ποδαρικό στον Θέμο Αναστασιάδη δέχτηκε να κάνει η Φαίη Σκορδά, μιας και ήταν από τους πρώτους καλεσμένους που δέχτηκαν να καθίσουν απέναντί του και να του τα πουν… ΟΛΑ! Και όταν λέμε ΟΛΑ, εννοούμε ΟΛΑ…

Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του Θέμου με ένα αστραφτερό χαμόγελο και απ ΄ότι φάνηκε εκ του αποτελέσματος; Πήγε αποφασισμένη για να μιλήσει και για να μιλήσει με ειλικρίνεια. Τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της…

Η Φαίη ,λοιπόν, που μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο hot τηλεοπτικά ζευγάρια, μιας και το καλοκαίρι που μας πέρασε κατάφεραν να κάνουν την πιο ηχηρή μεταγραφή και να προκαλέσουν ένα τρελό τηλεοπτικό ντόμινο εξελίξεων, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Θέμο και τον Βαγγέλη Περρή και δεν δίστασε για πρώτη φορά να μιλήσει για το πολύκροτο διαζύγιό τους με το Mega και μάλιστα; Να τα πει και… έξω από τα δόντια!

“Αν με ρωτούσε κανείς μέχρι τον Ιούνιο και τις αρχές Ιουλίου το που θα πίστευα ότι θα με έβρισκε η φετινή τηλεοπτική χρονιά θα του απαντούσα στο Mega. Δηλαδή, ούτε κι εγώ η ίδια δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα εξελιχθούν έτσι τα πράγματα. Ομως, ξέρεις κάτι; Πέρασε ο Ιούνιος, ο Ιούλιος, φτάσαμε Αύγουστο και εμείς από το Mega δεν είχαμε ενόψει νέας τηλεοπτικής σεζόν καμία συγκεκριμένη πρόταση. Δεν είχε έρθει κανείς να μας προτείνει κάτι συγκεκριμένο”, είπε αρχικά η Φαίη στον Θέμο και συνέχισε :

“Κάναμε κάποιο ραντεβού σε θετικό κλίμα τον Ιούλιο, είπαμε κάποια πολύ γενικά πράγματα και έκτοτε τίποτα.Κοίταξε μπορεί εμείς να δουλεύουμε στην τηλεόραση και όλο αυτό ίσως να φαντάζει προς τα έξω κάπως, όμως, ναι και εγώ που δουλεύω στην τηλεόραση θέλω να ξέρω αν την επόμενη χρονιά θα έχω δουλειά. Δεν μπορώ να κάνω μόνο υποθέσεις και εικασίες. Και τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε υπογράψει συμβόλαιο με το κανάλι μέχρι τον Αύγουστο και υπογράφαμε αφότου η εκπομπή είχε βγει στον αέρα, όμως, είχαμε φροντίσει να δεσμευτούμε και να δώσουμε τα χέρια από τον Ιούλιο”, διευκρίνησε η Φαίη και έσπευσε να συμπληρώσει:

“Ναι, ήθελα να ξέρω με σαφήνεια το τι θα κάνουμε και αυτό δεν το ήξερα. Και στο κάτω – κάτω της γραφής, ήθελα να έχουμε κάνει μία συζήτηση και να μου έχουν πει κι ένα “μπράβο”, να μου έχουν δείξει ότι με θέλουν και ότι συνεχίζουμε παρέα. Και άσχημα κανείς να τα πάει χρειάζεται την ενθάρρυνση των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεται για να συνεχίσει και καλά να τα πάει ισχύει το ίδιο. Θέλει παρότρυνση, θέλει να δει ότι οι άλλοι τον πιστεύουν και ότι πάνε όλοι μαζί για το καλύτερο. Αλλιώς πως θα βρεις τις δυνάμεις να συνεχίσεις; Πως θα βρεις τις δυνάμεις να συνεχίσεις να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό;”

Οσο για το αν με την μεταγραφή τους στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος και η Φαίη άφησαν στα… κρύα του λουτρού τους Megaλικούς όπως ακούστηκε έντονα το καλοκαίρι;

“Οχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο και όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου ξέρουν το πόσο τυπική είμαι σε όλα αυτά. Οταν προέκυψε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα από τον Γιάννη Λάτσιο, χωρίς να το πούμε πουθενά,σε κανέναν, μέσα σε πέντε λεπτά τηλεφωνήσαμε στους ανθρώπους του Mega και τους ενημερώσαμε. Με τον ΑΝΤ1 είχε υπάρξει κάποια επαφή κι από πέρσι. Συγκεκριμένα πέρσι το καλοκαίρι ο Γιάννης Λάτσιος είχε κάνει μία κουβέντα με τον Γιώργο (Λιάγκας) όμως τα πράγματα έμειναν εκεί ακριβώς όπως ξεκίνησαν, γιατί εμείς είχαμε ήδη δώσει τα χέρια και τον λόγο μας με το Mega. Φέτος, ήρθε η πρόταση αυτή, μας βρήκε έτσι στο πουθενά, συζητήσαμε, καταλήξαμε και κάπως έτσι έγιναν όλα…”

Αυτά… Γιατί όπως λέει και η παροιμία; Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους !!!

Read More

And More