“Σουλειμάν” – “Σεχραζάτ”: Φοβούνται για την ζωή τους!

Και μετά σου λέει οι αναγνωρίσιμοι και πλούσιοι άνθρωποι και δη οι καλλιτέχνες δεν έχουν προβλήματα. Μωρέ έχουν και παραέχουν! Και μάλιστα; Πολλές φορές τα προβλήματά τους είναι πιο πολύπλοκα από τα προβλήματα των… απλών θνητών, γιατί όπως το λέει και η παροιμία , “μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες, μικρά καράβια, μικρές φουρτούνες” !

Ετσι, λοιπόν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, αυτή την εποχή ο τηλεοπτικός “Σουλειμάν” , δηλαδή, ο Hallit Ergenc και η “Σεχραζάτ” , ή κατά κόσμον η Berguzar Korel, με την οποία και ως γνωστόν είναι παντρεμένος, είναι κάτι παραπάνω από πανικόβλητοι.

Και αυτό γιατί; Γιατί λέει τρέμουν για την ζωή τους, αλλά και για την ζωή του παιδιού τους. Οι δύο σούπερ-σταρ της γειτονικής μας χώρας δέχονται σωρεία απειλητικών μηνυμάτων μέσω των social-media και στα προσωπικά τους τηλέφωνα, τα οποία ξεπερνούν κάθε όριο και κάθε φαντασία, γεγονός που τους ανάγκασε να απευθυνθούν στην αστυνομία και να ζητήσουν στενή παρακολούθηση και προστασία, ενώ κατέθεσαν και αίτηση για μέτρα ασφαλείας και εννοείται πως θα κινηθούν και νομικά.

Η επίθεση αυτή που δέχεται το ζευγάρι, ξεκίνησε σιγά-σιγά και στην πορεία κλιμακώθηκε, μετά την συμμετοχής τους στις πορείες διαμαρτυρίας που έγιναν το καλοκαίρι στην Τουρκία, εναντίον κάποιων μέτρων που ήθελε να πάρει ο πρωθυπουργός της χώρας τους.


Read More

And More