Αποκλειστικό: Ο Σπ. Σούλης επιστρέφει με δική του εκπομπή στον ΑΝΤ1 και όχι δεν πρόκειται για εκπομπή διακόσμησης!

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται αυτή την εποχή στον ΑΝΤ1, μιας και πράγματα και θάματα “μαγειρεύονται” στο κανάλι του Αμαρουσίου με στόχο να μας… σερβιριστούν από Μάρτη και μετά.

Ναι, οι Αντεννικοί μετά την μεγάλη πρεμιέρα του “The Voice” έβαλαν μπροστά και όλα τα υπόλοιπα πρότζεκτ τα οποία σχεδιάζουν να βγάλουν στον αέρα τώρα στο β΄μισό της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς. Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε για αρκετά από τα πρότζεκτ αυτά χρειάζονται νέα πρόσωπα και με διάφορους βρίσκονται αυτές τις ημέρες σε συζητήσεις.

Ενα από τα πρόσωπα με τα οποία λοιπόν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 μίλησαν και έδωσαν τα χέρια είναι και ο Σπύρος Σούλης. Ναι, ο Σπύρος επιστρέφει δριμύτερος με δική του εκπομπή στο κανάλι του Αμαρουσίου και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε,όχι αυτή η εκπομπή δεν θα είναι εκπομπή διακόσμησης.

Ο Σπύρος αποφάσισε να δοκιμάσει την τηλεοπτική του τύχη και σε άλλα πράγματα, παρά το γεγονός ότι η εκπομπή του “Με το δεξί” είχε σημειώσει μία επιτυχημένη πορεία στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου. Τι “μαγειρεύουν” Σπύρος και ΑΝΤ1;

Ο Σπύρος καλείται να αναλάβει την παρουσίαση της νέας, ψυχαγωγικής εκπομπής , “Extreme Jobs”, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο κι άκρως επιττυχημένο φορμά του εξωτερικού και έρχεται και στην χώρα μας με σκοπό να μας καταπλήξει. Ο Σπύρος από τον Μάρτη και μετά θα αναλάβει να μας συστήσει τηλεοπτικά όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που κάνουν πραγματικά επικίνδυνες και ασυνήθιστες δουλειές. Δουλειές με τις οποίες θα έρθουν στους δέκτες μας και θα μας εντυπωσιάσουν.

Ετσι, αν το επάγγελμά σας είναι πραγματικά… extreme, οσονούπω θα κληθείτε να δηλώσετε συμμετοχή και ο Σπύρος θα σας επισκεφθεί σε όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε !!!

Read More

And More