Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φεύγει, η Κατερίνα Καινούργιου έρχεται;

Φήμες, φήμες, φήμες και όπως σου έχω ξανά γράψει αυτό το καιρό ξεφυτρώνουν παντού σαν τα μανιτάρια… Κυρίως δε που αυτή την εποχή λόγω των ραγδαίων πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων έχουν “παγώσει” τα πάντα, το τι… αδέσποτη πληροφορία κυκλοφορεί δεν λέγεται.

Λοιπόν, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και η παρακάτω είδηση. Ποια; Πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φεύγει (δυστυχώς όχι από την τηλεόραση γενικότερα, έχουμε ακόμα πολλές αμαρτίες να πληρώσουμε) και η Κατερίνα Καινούργιου έρχεται στη πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη του Alpha τα Σαββατοκύριακα.

Ναι, σύμφωνα με το παραπάνω σενάριο, η Κατερίνα θα χριζόταν επιτέλους κεντρική παρουσιάστρια τα Σαββατοκύριακα και θα ζούσε μεγάλες στιγμές, ενώ η με το ζόρι κεντρική παρουσιάστρια του Alpha θα άνοιγε πανιά ή για την καθημερινή, απογευματινή ζώνη του καναλιού με κοινωνική εκπομπή (πολλά έχουν δει τα μάτια μου, αυτό μου φέρνει τρόμο), ή για το prime-time με την παρουσίαση κάποιου ξένου ψυχαγωγικού φορμάτ.

Τι απ ΄όλα αυτά είναι αλήθεια; Τίποτα ή μάλλον σχεδόν τίποτα… Εννοείται πως και οι δύο συγκεκριμένες τηλε-αστερίδες θα βρίσκονται στο πρόγραμμα του Alpha για του χρόνου ,όμως, η κάθε μία θα βρίσκεται στο πόστο της.

Με άλλα λόγια; Η Κατερίνα εννοείται πως παραμένει στο καθημερινό, απογευματινό πρόγραμμα με μία εντελώς φρέσκια πρόταση, όσο για την νεόκοπη, μπουκλαρισμένη παρουσιάστρια του καναλιού, εννοείται πως παραμένει στο… “Σπιτάκι” της.

“Αλήθεια, αλλά δεν ξέρουμε κάθε τρεις και λίγο όλα αυτά τα σενάρια πως κατασκευάζονται και πως βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα η Κατερίνα να πάει στο Σαββατοκύριακο και η Κωνσταντίνα να μην βρίσκεται και του χρόνου στη θέση της. Φέτος έδωσε τόσο μεγάλο αγώνα να χτίσει κάτι και πάνω σε αυτό να συνεχίσει και του χρόνου και θα το άφηνε τώρα έτσι απλά για να πάει γι ΄άλλα”; Δηλώνουν χαρακτηριστικά στο TLIFE κύκλοι του καναλιού.

Αλλωστε, ως γνωστόν ο Alpha είναι μεγαλόκαρδο κανάλι και επιμένει να δίνει ευκαιρίες σε εκπομπές που τις περισσότερες φορές δεν πιάνουν καν τη… βάση της τηλεθέασης.


Read More

And More