Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Χαρακτηριστικά καρέ από την πρόβα, μία ανάσα πριν την πρεμιέρα!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πολυσυζητημένη πρεμιέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Alpha έχει ξεκινήσει. Το Σάββατο 20 του μήνα, η ολοκαίνουργια εκπομπή του καναλιού , “Σπίτι μου, σπιτάκι μου”, θα σηκώσει αυλαία και εννοείται πως αυτή η πρεμιέρα θα είναι μία πρεμιέρα που θα τραβήξει επάνω της όλα τα βλέμματα για πολλούς και διάφορους λόγους…

Ετσι, αυτές τις ημέρες η προετοιμασία της εκπομπής και το όλο στήσιμό της γίνεται με άκρως εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου τα πάντα να είναι φροντισμένα στην εντέλεια. Μάλιστα, ξεκίνησαν και οι πρόβες με όλους τους συνεργάτες να βρίσκονται ουσιαστικά όλοι μαζί πρώτη φορά μπροστά από τις κάμερες.

Μάλιστα, το κανάλι πριν από λίγη ώρα αποφάσισε να μοιραστεί με τους φίλους του στα social media ορισμένα χαρακτηριστικά καρέ από την πρόβα της Κωνσταντίνας και όλης της υπόλοιπης παρέας, έτσι για να πάρουμε μία μικρή γεύση από το κλίμα που επικρατεί.

Στο “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” ως γνωστόν δίπλα στην βασική πλέον παρουσιάστρια του Alpha θα δούμε και τους Αντώνη Λουδάρο, Νίκο Αναδιώτη και Παύλο Σταματόπουλο.

Read More

And More