Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.08.2014 | 15:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Δύο γνωστοί δημοσιογράφοι έδωσαν και πάλι τα χέρια με τον Alpha! Ποιοι είναι;

Δύο γνωστοί δημοσιογράφοι έδωσαν και πάλι τα χέρια με τον Alpha! Ποιοι είναι;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ομάδα που πετυχαίνει δεν την αλλάζεις... Κάπως έτσι μάλλον το σκέφτηκαν εκεί στον Alpha και αποφάσισαν να προχωρήσουν με συνοπτικές διαδικασίες στο να ανανεώσουν το συμβόλαιο συνεργασίας τους, με δύο από τους δημοσιογράφους της πρώτης γραμμής που ανήκουν στο δυναμικό του καναλιού.

Εχοντας ,λοιπόν, μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα συνεργασία τους, αλλά και με τις επιδόσεις τους στους; πίνακες τηλεθέασης, οι ιθύνοντες του Alpha έδωσαν και πάλι τα χέρια τόσο με τον Αντώνη Σρόιτερ, όσο και με τον Νίκο Μάνεση, οι οποίοι θα εξακολουθήσουν να είναι μόνιμοι κάτοικοι Κάντζας για άλλα δύο χρόνια.Η ανανέωση του συμβολαίου τους αφορούσε κυρίως στην παρουσία τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, αλλά και τις εβδομαδιαίες, ενημερωτικές εκπομπές τους.

Με άλλα λόγια, ο Αντώνης Σρόιτερ παραμένει στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, ο Νίκος Μάνεσης τα Σαββατοκύριακα και ταυτόχορνα θα συνεχιστεί και η πορεία των εκπομπών τους , "Αυτοψία" και "60 Λεπτά Ελλάδα", αντίστοιχα.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10