Θρίλερ με την Ελλη Στάη και τον Alpha, τι λέει επίσημα το κανάλι

Θρίλερ με την Ελλη Στάη στον Alpha. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που “τρέχει” τις τελευταίες ώρες, η γνωστή δημοσιογράφος απειλείται με έξοδο από το κανάλι της Κάντζας. Η Ελλη Στάη και η διοίκηση του καναλιού φαίνεται πως οδηγήθηκαν σε πλήρη ρήξη, μετά τον χθεσινοβραδινό τρόπο με τον οποίο η δημοσιογράφος χειρίστηκε τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και το μήνυμα της κάλπης, όπως επίσης και με τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να εκφράσει τις απόψεις της και να ασκήσει κριτική στη κυβέρνηση.

Με άλλα λόγια, – σύμφωνα πάντα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές – , υπήρξε μία έντονη διαφωνία για τον τρόπο χειρισμού των εξελίξεων και του χθεσινοβραδινού τηλε-μαραθωνίου ενημέρωσης.

Οσο για το τι λέγεται επίσημα από την πλευρά του καναλιού; Οτι δεν τίθεται κανένα απολύτως πρόβλημα, ότι η Ελλη Στάη δεν οδηγήθηκε στην έξοδο και πως ο Alpha και η γνωστή δημοσιογράφος συνεχίζουν να συμπορεύονται και τέλος πως αύριο βράδυ θα βρίσκεται κανονικά στο τηλεοπτικό της πόστο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Ίδωμεν…

Read More

And More